Trailer k Outriders láká na end-game
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer k Outriders láká na end-game

Trailer k Outriders láká na end-game

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 3. 2021 08:13

Na včerejší prezentaci společnosti Square Enix samozřejmě nemohla chybět chystaná novinka Outriders. Studio People Can Fly při této příležitosti připravilo výživnou ukázku, která zájemcům o hru řekne snad vše, co by o ní měli vědět.

Reklama

V první řadě připomíná, že mají autoři na kontě prvotřídní tituly, například Bulletstorm nebo Gears of War: Judgment. Následně je vysvětlena základní premisa celé hry. Planeta Enoch jednoduše o lidi nestojí, zřejmě podvědomě cítí, že by ji v krátkém časovém horizontu zcela zdevastovali. Lidstvo je považováno za virus, s nímž je potřeba rychle zatočit. Enoch tedy svou faunu a flóru promění v krvežíznivé vojáky, kteří se kolonizátory budou snažit sežrat.

Ukázka poté představuje dostupné třídy. Připomíná, že každá z nich disponuje určitou akcí, za níž se hráčům doplní část zdraví. Jde v podstatě o jistou motivaci k agresivnímu hernímu stylu, na němž si autoři zakládají.

Úkolem osadníků je prozkoumat zdroj zvláštního signálu. To znamená, že se budou muset vydat na dlouhou cestu. V záběrech se představily některé biomy, třeba zasněžené vrcholky hor, neprostupná džungle nebo vyprahlá poušť. Outriders naštěstí disponují obrněným vozidlem, s nímž se šance na přežití nepatrně zvyšují.

Závěrem padla řeč také na expedice, které představují end-game obsah. Do nich je možné se pustit pouze na určité úrovni. Jde o nejtěžší část hry, kde dojde k pečlivému otestování hráčských dovedností.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama