Trailer k Hood: Outlaws and Legends ukazuje možnosti v profilaci postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Hood: Outlaws and Legends Novinka Trailer k Hood: Outlaws and Legends ukazuje možnosti v profilaci postavy

Trailer k Hood: Outlaws and Legends ukazuje možnosti v profilaci postavy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 4. 2021 09:22

Autoři Hood: Outlaws and Legends zatím stihli představit jednotlivé třídy, za které bude možné hrát, ukázali také vybrané lokace, kde se loupežníci pokusí ukrást pečlivě střežený poklad. Další trailer předvádí možnosti v profilaci postavy.

Reklama

  • Každá postava má k dispozici tři perky
  • Schopnosti definují herní styl
  • Vývojáři připravili celou řadu kosmetických předmětů

Zbojníci se po akci vrací do své skrýše, kde si mohou na chvíli odpočinout a nabrat sílu před další loupežnou výpravou. A právě zde lze upravit danou postavu. V první řadě je potřeba se rozhodnout, co se stane s kořistí. Tu si hráči mohou nechat pro sebe, čímž si otevřou nové skiny a perky. Když ale část rozdají, otevřou si speciální výzvy a předměty u obchodníka.

Pojďme se podívat na zmíněné perky. Každá postava má tři sloty, do kterých lze vložit libovolné schopnosti. Ty v podstatě definují herní styl, což se projeví v roli, jakou hráč v bandě zbojníků zastává. Mystic například nosí po kapsách kouřové granáty způsobující výrazný pokles výdrže nepřátelských jednotek. Účinek granátů ale může změnit na léčení, z útočně zaměřené postavy se tak rázem stane nepostradatelný medik.

Ranger posloužil jako další příklad. Z padlých nepřátel si běžně bere zpět své šípy. Jeden z perků navyšuje poškození, které výstřelem může způsobit, zároveň ale zvyšuje šanci, že se šíp zlomí, takže přijde o možnost znovu ho použít.

Hood: Outlaws and Legends míří na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a na PC. Hra vychází 10. května.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama