Total War: Pharaoh kvůli „chybným krokům“ snižuje cenu. DLC se mění na bezplatnou aktualizaci
i Zdroj: Creative Assembly
Total War: Pharaoh Novinka Total War: Pharaoh kvůli „chybným krokům“ snižuje cenu. DLC se mění na bezplatnou aktualizaci

Total War: Pharaoh kvůli „chybným krokům“ snižuje cenu. DLC se mění na bezplatnou aktualizaci

Dominik Tománek

Dominik Tománek

15. 12. 2023 10:30

Po smíšených reakcích na novou hru Total War: Pharaoh se rozhodlo studio zareagovat a trvale snižuje cenu o několik stovek.

Reklama

  • Total War: Pharaoh snižuje cenu z 59,99 dolarů na 39,99 dolarů 
  • Rozdíl se hráčům vrátí
  • Původně placené DLC se má změnit v bezplatnou aktualizaci 

Vývojářské studio Creative Assembly trvale snížilo cenu nového dílu strategické série Total War: Pharaoh a v reakci na to vrátí hráčům peněz. „V příštích několika dnech se všem současným majitelům Total War: Pharaoh zobrazí zpráva, že vám Steam zpracoval částečnou refundaci a že do vaší Steam peněženky byly přidány finanční prostředky,“ píší tvůrci. Od nynějška tak stojí Pharaoh 39,99 dolarů (cca 890 Kč), oproti původním 59,99 dolarů (cca 1335 Kč).

Tento krok přichází poté, co se hra po vydání dočkala poměrně smíšeného hodnocení, přičemž uživatelé komentovali cenu, která neodráží množství obsahu, který je ve hře dostupný. Creative Assembly také potvrdili, že namísto placených DLC, jak bylo původně plánováno, „se soustředíme na poskytování kompletnějšího základního zážitku... prostřednictvím bezplatných aktualizací a vylepšení obsahu.“ Plánované první placené DLC bude nyní bezplatnou aktualizací, která má být spuštěna v roce 2024. Vymazány byly také edice Deluxe a Dynasty, přičemž kupcům obou edic má být rovněž vrácena část rozdílu v ceně.

Viceprezident společnosti Creative Assembly Roger Collum napsal jménem vedení Total War dlouhou omluvu hráčské komunitě, v níž vysvětluje další postup pro Total War: Pharaoh a Total War: Warhammer III: 

"Bylo to několik obtížných měsíců a my uznáváme, že jsme udělali chyby, pokud jde o náš vztah s vámi všemi," stojí v příspěvku. “Neustále jsme interně diskutovali o tom, jak se můžeme vrátit na pevnou půdu pod nohama. Je jasné, že to nebude snadné a že to bude vyžadovat čas a úsilí.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama