Tom Henderson informuje o dalších podrobnostech k The Division Heartland. Rozebírá nabídku režimů
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Tom Henderson informuje o dalších podrobnostech k The Division Heartland. Rozebírá nabídku režimů

Tom Henderson informuje o dalších podrobnostech k The Division Heartland. Rozebírá nabídku režimů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 6. 2022 10:10

Ačkoli se i přes mlčení Ubisoftu věří, že The Division Heartland vyjde ještě letos, většinu detailů přináší stále neoficiální zdroje. Tom Henderson, jenž stál za valnou většinou z nich, spravuje opět o dalších. Mimo jiné rozebírá skladbu režimů, přičemž už dříve zmínil strukturu map a seznam tříd.

Reklama

  • Insider Tom Henderson přináší další várku detailů o free-to-play akci The Division Heartland
  • Ve svém textu se zaměřuje na nabídku herních režimů, crossplay a změny, kterými hra prošla

Dříve zmíněná Expedice, která byla přeznačena na Excursion, je i nadále vedena jako PvE, jehož hlavním smyslem je připravit hráče na obtížnější režim Storm. V tomto páru režimů musíme drancovat a křižovat široká území, přičemž ve Storm je třeba stanout jak proti hráčům, tak i nepřátelské AI. Na rozdíl od většiny battle royale her, které limitují hráčům pohyb, se navíc tento mód liší také v tom, že plyn ohraničující bezpečnou zónu expanduje z náhodných bodů, takže každá hra slibuje být jiná a náročná.

Další dvojice režimů, o nichž slyšíme prvně, je Nightfall a Hunt. O prvním z nich toho víme o něco více, takže jím raději začneme. Jedná se o PvE režim vystavěný na plnění předdefinovaných úkolů, kde stejně jako u Storm musíme rabovat a získávat lepší vybavení. Režim podle všeho vyžaduje, aby hráči vzájemně spolupracovali, a to např. na rozmístění majáků, sledování cílů či sběru dat. Na rozdíl od Storm se přitom nemůžeme na konci kola extrahovat pomocí vrtulníku, ale potřebujeme dorazit na zvláštní extrakční bod na okraji mapy. Jak už nicméně název Nightfall prozrazuje, extrakci nelze provést za soumraku. Jakmile zapadne slunce a na mapě se začne rozprostírat temnota, musíte s ostatními hráči přečkat noc proti návalům AI nepřátel.

The Division Heartland je přiblížen v dalších detailech. Rozboru se dočkává skladba mapy i tříd
i Zdroj: Hrej.cz

The Division Heartland je přiblížen v dalších detailech. Rozboru se dočkává skladba mapy i tříd

Během loňského léta Ubisoft oficiálně představil The Division Heartland, free-to-play odbočku titulní série The Division, v…

13. 2. 2022 10:20

Jak už jsme uvedli, o Huntu toho víme naopak velice málo. Zdroje Hendersona se prozatím shodují jen na skutečnosti, že diskutovaný režim bude založen na PvP a vzájemném lovu hráčů. S ohledem na informace odlišného směru se zase odhaluje více o systému propojení hráčů. V rámci Heartland má fungovat tradiční systém crossplaye, jehož testování podle zdroje probíhá už nyní. Dodatečně bylo také zdůrazněno, že hra během svého vývoje prošla výraznou proměnou inventáře. Podle aktuálních dojmů se více podobá The Division.

Na základě podkladů, které byly insiderovi nad rámec všech těchto informací poskytnuty, se mu rovněž zdá, že hra nepůsobí dokončeně. Stále však trvá na tom, že vyjde ještě letos. Více bychom se podle něj mohli dozvědět už na nedělní konferenci Xboxu nebo více realisticky na některé z pozdějších akcí Ubisoftu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama