Titanfall 2 na Steamu nejprodávanější hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 na Steamu nejprodávanější hrou

Titanfall 2 na Steamu nejprodávanější hrou

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2020 10:16 5
Reklama

Z příchodu starších her na Steam může těžit několik her z portfolia EA, nejčastěji se ale skloňuje jedna konkrétní. Ta, když vyšla, zůstala díky nevhodně nastavenému datu vydání ve skrytu dvojice Call of Duty a Battlefieldu, přesto se o ní říká, že jde o perfektní titul s jednou z nejlepších příběhových kampaní v podobných hrách.

Moudří už vědí, že jde o Titanfall 2, který EA macešsky vydalo mezi Battlefieldem 1 a Call of Duty: Infinite Warfare. Respawn kromě kvalitního multiplayeru stvořit i hru s velice zdařilým příběhem a kampaní, v níž nebyla nouze o akcí nabité momenty. Jestli si jedna hra ze seznamu titulů příchozích na Steam zaslouží vaši pozornost, jde právě o Titanfall.

Leccos však napovídá tomu, že po Titanfallu 2 opravdu spousta hráčů s odstupem sáhne a možná jeho kvalitu docení alespoň po čtyřech letech od vydání. Aktuálně jej na Steamu hraje přibližně sedm tisíc hráčů, nachází se „jen“ na 66. místě, ale co se týče trendů, je na vrcholu žebříčku a nyní není na Steamu kupovanější hra, než právě Titanfall 2. V závěsu se nachází Hardspace: Shipbreaker, Satisfactory a zlevněný Skyrim.

Otázkou je, kam až Titanfall v těchto číslech může růst. Možná jde jen o záchvěv, ze kterého nic nebude, Respawn navíc na novém díle zaručeně nepracuje. Jeho klenotem je z Titanfallu vycházející Apex Legends, který má podporu, nový obsah a plánuje se cross-play, a též Star Wars Jedi: Fallen Order, na nějž Respawn možná v následujících letech naváže. Je to možná trochu škoda, a ukáže jen čas, jestli v EA tuto značku pohřbí, nebo se s ní pokusí ještě v budoucnosti pracovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama