TheHunter Call of the Wild se vydává do Austrálie. DLC přidává mapu, kořist i zbraně
i Zdroj: Tisková zpráva / THQ
theHunter: Call of the Wild Novinka TheHunter Call of the Wild se vydává do Austrálie. DLC přidává mapu, kořist i zbraně

TheHunter Call of the Wild se vydává do Austrálie. DLC přidává mapu, kořist i zbraně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 6. 2023 13:15

Lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild se dnes dočkal nového placeného balíčku i s ním související bezplatné aktualizace Outback Update. Hlavním tahákem DLC je mapa Emerald Coast Australia zasazená, jak už název napovídá, do Austrálie.

Reklama

  • Lovecký theHunter: Call of the Wild přináší australské DLC s novými zvířaty, zbraněmi a především rozlehlou mapou outbacku

V ní čeká 64 čtverečních mil divočiny plné zajímavé kořisti a pestré přírody tvořené vysušenou stepí nebo vlhčí buší. Na smaragdovém pobřeží potkáte celkem 14 druhů zvířat. Některá z nich byla obsažena už v původní hře, jiná jsou úplně nové. Nechybí třeba krokodýl mořský, sambar ostrovní nebo australská ikona v podobě klokana obrovského.

Součástí balíčku je nová puška Zagan Varminter .22-250. Nehledě na vlastnictví DLC pak takzvaný Outback Update přináší řadu oprav, daňka evropského a speciální oblečení inspirované australskou divočinou.

DLC je dostupné na Epic Games Store, Microsoft Store, PlayStation 4, Xbox One a ve 20% slevě také na Steamu. Hru samotnou si navíc můžete na Epic Games Store vyzkoušet od 22. do 29. června úplně zadarmo. Pokud vás tedy lovecká nabídka zaujala, můžete si zájem ověřit pěkně naostro.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama