Nové DLC a nová edice theHunter: CotW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové DLC a nová edice theHunter: CotW

Nové DLC a nová edice theHunter: CotW

David Plecháček

David Plecháček

4. 9. 2018 11:24 1
Reklama

Možná si vzpomenete na naše pokusy ulovit cokoliv kloudného ve hře theHunter. Hra s podtitulem Call of the Wild vyšla původně v roce 2017 a obsahovala dvě lokace. Severoamerickou a nám bližší středoevropskou. Kromě toho se ale hra dočkala národního parku Medved-Taiga na Sibiři a teď do ní míří pravá africká savana. A tak je čas vydat hru znovu.

Není to úplně typické, není to ale ani úplně netypické. Call of the Wild 2019 Edition zkrátka kompletuje vše, co se ve hře nacházelo, abyste měli celý obsah hry na jednom místě. Možná to značí i to, že ačkoliv si hra našla cestu i k takovým hráčům, jako jsme my, k rozšířením už nikoliv. Vývojáři z Avalanche Studios se tudíž rozhodli vytvořit novou edici a oštemplovat ji moderně vypadajícím ročníkem.

Z toho, co víme, nás ale nečeká žádný grafický update. Pokud jste majiteli klasické verze Call of the Wild, jediným bonusem by pro vás byla obě DLC, čili již zmíněné a vydané sibiřské, tak chystané africké. K vydání nové verze by mělo dojít někdy příští měsíc, přesné datum ale vývojáři prozatím neprozradili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama