the-stomping-land-miri-mezi-dinosaury
Novinka The Stomping Land míří mezi dinosaury

The Stomping Land míří mezi dinosaury

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 5. 2013 19:57
Reklama

Hráče stále zajímají dinosauři. Dokládá to alespoň dosavadní zájem o multiplayerovou survival akci The Stomping Land, která několik dní po startu kampaně na Kickstarteru pokořila hranici 20 tisíc dolarů nutnou pro dokončení projektu. Podporovatelů ale stále přibývá, a tak je pravděpodobné, že budou zafinancovány i další cíle a hra se tak dočká kvalitnějšího obsahu či podpory technologie Oculus Rift.

Tříčlenný tým kolem nezávislého vývojáře Alexe Fundory (podílel se např. na The Elder Scrolls V: Skyrim a Dungeon Defenders) už vytvořil prototyp, v němž ukazuje základní prvky hratelnosti. Jako lovec se tak budete pohybovat na ostrově plném dinosaurů a vaším primárním úkolem bude přežít. Proto budete muset lovit menší dinosaury na maso, větší exempláře, jako je například Tyrannosaurus rex, ale zase budou lovit vás, a to třeba ve chvíli, kdy budete obírat kosti z vašeho úlovku. Vedle luku a šípů můžete například klást pasti.

V herním světě ale nebudete spolu s dinosaury sami, narazíte totiž na další lovce. Pokud se s nimi spřátelíte, můžete vytvořit kmen a spolupracovat v boji proti jiným skupinám. Později totiž poblíž nemusí být dost masa pro všechny, a tak spolu budou kmeny zápolit o každý kousek. Fundora tak představil zajímavý herní koncept, který trochu připomíná prehistorickou verzi Day Z a my se velmi těšíme, jak hra dopadne. Dočkat bychom se měli zhruba za rok, a to na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama