The Elder Scrolls Online: High Isle nadělí hráčům možnost prozkoumat minulost Bretonců
i Zdroj: Hrej.cz
The Elder Scrolls Online Novinka The Elder Scrolls Online: High Isle nadělí hráčům možnost prozkoumat minulost Bretonců

The Elder Scrolls Online: High Isle nadělí hráčům možnost prozkoumat minulost Bretonců

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 1. 2022 11:50

Morrowind, Summerset, Elsweyr, Greymoor, Blackwood přivítají do svého řadu příběhové rozšíření High Isle. S nejnovějším dodatkem zavítají hráči The Elder Scrolls Online na souostroví Systres čerpající svou inspiraci z koutů Středozemního moře.

Reklama

  • Bethesda láká na hráče ESO na rozšíření High Isle a související kampaň Legacy of Bretons
  • Vydání pro PC je naplánováno na 6. června, pro konzole na 21. června

Ačkoli High Isle bude vydán až v červnu, již v březnu dorazí uvedení do příběhové linie Legacy of Bretons formou DLC The Ascending Tide. V hlavním příběhu, jenž na PC dorazí 6. června a na konzole 21. června, se posléze pustíme do zvrácení konfliktu, který zuří ve stínu války tří praporů. Jednotlivé úseky děje budou v roce 2022 dávkovány skrze čtveřici updatů.

Na cestě nového dodatku stane po našem boku dvojice druhů ve zbrani – řadu našich společníků obohatí kouzelnou silou obdařený Khajit Ember a zástupkyně Bretonců a rytířského řádu Isobel. Opulentnost středověkých opevnění, kterých budeme mimo dalšího svědky, má do přízemnějšího příběhu vnášet i nečestné akce královského dvora. Ve stínu intrik nebude tedy výjimečná úkladná vražda motivovaná postupem ve společenském žebříčku.

Jednou z posledních novinek je pak nová aktivita Tales of Tribute, karetní hra, v níž půjde testovat své schopnosti proti ostatním hráčům i AI postavám. Určitou proměnou nicméně projde také tvář okolního světa, do níž se začne promítat příležitostně i vulkanická aktivita. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama