The Division 2 čeká další rozšiřující obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division 2 čeká další rozšiřující obsah

The Division 2 čeká další rozšiřující obsah

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 2. 2021 10:10

Druhý díl The Division je tu s námi už od počátku roku 2019 a po celou dobu své existence přinášel hráčům pravidelnou porci nového obsahu. Tento dlouhý koloběh měl být podle dřívějších zpráv přerušen vydáním obsahové aktualizace Title Update 12. Nové zprávy však hovoří o opaku.

Reklama

Oficiální Twitter Ubisoftu potvrdil, že se The Division 2 navzdory dřívějšími oznámením do konce roku obdrží nový přidaný obsah. Podle přiložené zprávy se mají vývojáři momentálně nacházet v ranných fázích vývoje, avšak slibují, že na bližší informace nebudeme čekat příliš dlouho. Prozatím je tudíž nutné vědět pouze to, že aktuální sezóna "End of Watch" netvoří definitivní čáru za dosavadním životem druhého Division.

Today, we are thrilled to confirm that were will be additional content for The Division 2 released later this year! pic.twitter.com/LRlTwVZEtp

— The Division 2 (@TheDivisionGame) February 12, 2021

 

Informace o pokračování prací ve studiu Massive vzešla v návaznosti na konferenční hovor s investory, který se uskutečnil 9. února. Právě zde měl totiž CEO Ubisoftu Yves Guillemot podle zástupců VG247 prohlásit, že se hra dočká nového obsahu v roce 2021 i 2022. Mimo tuto skutečnost je pochopitelně nutné připomenout, že studio Massive má nově zodpovídat i za vývoj dosud neodhalené open-world akce ze světa Star Wars.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama