The Day Before se brzy představí v podrobném gameplay videu. Mělo by poukázat na současný stav vývoje
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka The Day Before se brzy představí v podrobném gameplay videu. Mělo by poukázat na současný stav vývoje

The Day Before se brzy představí v podrobném gameplay videu. Mělo by poukázat na současný stav vývoje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 1. 2023 14:48

Nedá se úplně říct, že bychom k survivalu The Day Before měli dostatek materiálů. Hra byla oznámena v lednu roku 2021, v dubnu následovalo desetiminutové gameplay video. Pak už jsme se ničeho kloudného nedočkali (když pomineme nic neříkající trailery). To by se mělo brzy změnit.

Reklama

  • Studio Fntastic přislíbilo gameplay ukázku z The Day Before
  • Měla by představit hlavní herní prvky a mechanismy

Vzhledem ke skutečnosti, že by hra měla vyjít za měsíc a půl, je stávající situace poněkud podezřelá. Studio Fntastic nicméně uklidňuje natěšené fanoušky a slibuje vypovídající ukázku, která by měla leccos prozradit. “S potěšením oznamujeme, že se čekání na novinky ohledně vydání naší hry pomalu chýlí ke konci,” stojí v příspěvku na Discordu. “Po pečlivém zvážení a diskuzích s naším vedením jsme dostali povolení ke zveřejnění informace, na kterou jste napjatě čekali.”

Ukázka nabízí průlet světem The Day Before. Survival MMO obdrží podporu DLSS 3
i Zdroj: Fntastic / Mytona

Ukázka nabízí průlet světem The Day Before. Survival MMO obdrží podporu DLSS 3

Během včerejšího streamu z produkce společnosti Nvidia se objevilo několik her, které do budoucna obdrží podporu technologie…

4. 1. 2023 11:01

Následně bylo přislíbeno, že ještě během ledna dojde k uvolnění záběrů ze hry, které by dle vyjádření neměly být nijak přibarvené a editované, takže by měly odrážet skutečný stav. “Záznam představí většinu prvků a gameplay elementů, po kterých se ptá naše komunita. Nabídne zběžný pohled na současný stav vývoje The Day Before.”

Je trochu podezřelé, že musí tým dlouho zvažovat, zda už je ten správný čas na uvolnění podrobnější ukázky. Onen “současný stav vývoje” je možná stále daleko od finální fáze, chystané video tak může posloužit jako malá náplast, kterou autoři nalepí na možné oznámení pozdějšího termínu vydání.

The Day Before má zatím slušně našlápnuto, třeba na Steamu jde o druhou nejočekávanější hru. Brzy se navíc posune na první příčku, jelikož se uvolní po vydání Hogwarts Legacy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama