Mňau! Stray je v současnosti nejatraktivnější hra na Steamu, přeskočila podivné The Day Before
i Zdroj: Annapurna Interactive
Stray Novinka Mňau! Stray je v současnosti nejatraktivnější hra na Steamu, přeskočila podivné The Day Before

Mňau! Stray je v současnosti nejatraktivnější hra na Steamu, přeskočila podivné The Day Before

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 7. 2022 12:13

Kočky táhnou a není o tom žádných pochyb. Důkazem může být třeba to, že se chystaná kočičí adventura Stray dostala na úplný vrchol žebříčku zájmu uživatelů Steamu, respektive je první ve “wishlist listu”. Přeskočila tak trochu záhadný survival projekt The Day Before, který platformu dobýval v posledních týdnech.

Reklama

  • Stray dobývá Steam
  • Je na první příčce v žebříčku wishlistů

Jak upozorňuje magazín PCGamer s odkazem na informace newsletteru GameDiscoveryCo, žebříček nepočítá čistě jen s množstvím hráčů, kteří konkrétní hru zařadí do svého hledáčku. Důležité je i to, jak takoví hráči přibývají. Stray tedy není nutně hrou, kterou by chtělo nejvíce hráčů, v současnosti ale její popularita nejrychleji roste. Na dalších příčkách se umisťuje třeba další Hollow Knight, Party Animals, Starfield, druhý Stalker nebo Frostpunk.

Ve Stray se v kožichu opuštěné kočky vydáte do ulic města obývaného roboty, a to už 19. července. Jde o jeden z vůbec nejatraktivnějších releasů tohoto jinak velmi suchého měsíce.

The Day Before jsme se na Hrej zatím moc nevěnovali. Zvláštní projekt slibuje poměrně standardní premisu postapokalyptického světa plného zombií, kde spolu přeživší zápasí o poslední zbytky surovin. O hru na Steamu vypukl obrovský zájem, ruští tvůrci se tedy rozhodli přejít na novou generaci Unreal Enginu a hru odložit na březen příštího roku. Projekt ale zároveň provází jisté podivné okolnosti. Dle dostupných informací na něm totiž ve velké míře pracují dobrovolníci, placeni jen přístupem ke hře samotné. The Day Before tak bývá dokonce přirovnáváno k Abandoned, záhadnému projektu, často považovanému za podvod.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama