The Casting of Frank Stone je krví nasáklá adventura ze světa Dead by Daylight
i Zdroj: Supermassive Games / Behaviour Interactive
Novinka The Casting of Frank Stone je krví nasáklá adventura ze světa Dead by Daylight

The Casting of Frank Stone je krví nasáklá adventura ze světa Dead by Daylight

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 12. 2023 08:01

Studio Supermassive Games představilo další příběhovou adventuru. Tentokrát se podíváme do městečka Cedar Hills, kde kdysi řádil sadistický vrah Frank Stone.

Reklama

  • The Casting of Frank Stone je nová adventura od Supermassive Games
  • Hra vyjde někdy během příštího roku

Hudební podkres je pro herní trailery je naprosto zásadní, ukázce totiž může dodat požadovanou náladu a vylepšit celkové vyznění. Začátkem týdne zabodovalo studio Rockstar Games, když první trailer pro GTA 6 opřelo o písničku od Toma Pettyho.

Trefilo se ale i studio Supermassive Games (Until Dawn, The Dark Pictures Anthology), které v rámci The Game Awards představilo příběhovou adventuru The Casting of Frank Stone zasazenou do světa Dead by Daylight. V níže přiloženém traileru se můžete zaposlouchat do skladby Daylight od amerického písničkáře Davida Kushnera.

Ohlédnutí za ságou Dark Pictures Anthology & recenze House of the Ashes
i Zdroj: Hrej.cz

Ohlédnutí za ságou Dark Pictures Anthology & recenze House of the Ashes

17. 11. 2021 11:00
1

Jste jistě zvědaví, jak dopadl další přírůstek do rodiny interaktivních hororů z antologie The Dark Pictures, ale tentokrát…

Pojďme se ale podívat také na samotnou hru. Ta vás vezme na návštěvu městečka Cedar Hills, do jehož historie se navždy propsal titulární Frank Stone. 

„Skupina mladých přátel zjistí, že se Stoneův krví nasáklý odkaz zařezává opravdu hluboko a zanechává jizvy napříč rodinami, generacemi i samotnou strukturou reality. V hlubinách oregonské ocelárny se z děsivých zločinů sadistického vraha rodí hrůzy, které přesahují hranice chápání,” stojí v oficiálním popisku.

Autoři tradičně kladou velký důraz na rozhodnutí, která mohou ovlivnit osud každé z postav tohoto příběhu. V této souvislosti slibují strhující filmový zážitek, v němž nebude nouze o vypjaté a emotivní momenty. Hra vyjde někdy během příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama