The Ascent se zřejmě dočká většího rozšíření. Vývojáři lákají na nový obsah ve spojení s prvním výročím
i Zdroj: Neon Giant Games
The Ascent Novinka The Ascent se zřejmě dočká většího rozšíření. Vývojáři lákají na nový obsah ve spojení s prvním výročím

The Ascent se zřejmě dočká většího rozšíření. Vývojáři lákají na nový obsah ve spojení s prvním výročím

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 7. 2022 10:10

Společnost Neon Giant Games, která loni v červenci vydala svou rychlou, shora viděnou akci The Ascent, se rozhodla oslavit první rok od vydání titulu. Po návštěvě PlayStationu, kam hra zamířila až letos kvůli konzolové exkluzivitě pro Xbox, patrně hodlá tým tvůrců hru doplnit i o další seznam kontraktů. Na Twitteru se objevil první teaser.

Reklama

  • Vývojáři The Ascent lákají k prvnímu výročí titulu na rozšiřující obsah
  • Dostavit se mají nové kontrakty, které hráč přijímá při cestě kyberpunkovou metropolí

I když to vývojáři zatím nepotvrdili natvrdo, desetisekundové video vysílá vcelku jasnou zprávu, abychom se „připravili na nové kontrakty“, a tedy i nové DLC. Do dnešního dne se futuristický titul švédského studia dočkal jen několika menších doplňků, takže jakékoli větší rozšíření by bylo vítáno. Mimo letošního NG+, došlo na sérii čtyř balíčků zbraní a skinů, z nichž dva jsou zdarma a dva za pět dolarů.

Nejnovější trailer ovšem značí, že tentokrát nejspíše asi půjde o něco většího rozsahu. „Je tady naše 1. výročí! Jsme uchváceni veškerou podporou a láskou, kterou jsme od vás dostali od vydání. Děkujeme vám, naší úžasné komunitě, za to, že s námi zůstáváte a že hrajete naši hru! Vážíme si každého z vás!“ Píše na Twitteru vývojářské studio, načež potvrzuje myšlenku, že jejich twin-stick akce ještě nekončí.  

Neon Giant nad rámec uvedeného naneštěstí mlčí, v době psaní dokonce nemá zájem reagovat na odpovědi hráčů, čímž jejich spekulace podporuje. Co se týče možné náplně, o povaze nového obsahu moc soudit nelze. Studio již aktuálně naplnilo celou roadmapu, takže nový obsah může přinést cokoli. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama