The Ascent se znovu skloňuje ve spojení s PlayStationem. Hru pro konzole Sony ohodnotila další komise
i Zdroj: Hrej.cz
The Ascent Novinka The Ascent se znovu skloňuje ve spojení s PlayStationem. Hru pro konzole Sony ohodnotila další komise

The Ascent se znovu skloňuje ve spojení s PlayStationem. Hru pro konzole Sony ohodnotila další komise

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 1. 2022 09:05

Twin-stick shooter The Ascent dále podporuje myšlenku, že se eventuálně podívá i na PlayStation. Po loňském navštívení Xboxu a PC se akce od Neon Giant objevuje v hodnocení americké ratingové komise. Podobnou zprávu bylo přitom jen v nedávném prosinci možné zaznamenat u tchajwanské ratingové komise.

Reklama


Švédští tvůrci dali už před časem najevo, že jsou si vědomi zájmu o PlayStation verzi: „Děkujeme, že nás upozorňujete na svůj zájem o The Ascent pro PS5! Ačkoli nemáme nic, co bychom mohli oznámit právě v tento okamžik, chceme vám dát vědět, že vám nasloucháme a že jsme si vědomi poptávky po PS5 verzi. Sledujte nové zprávy na našem Twitteru!“ končí svůj říjnový příspěvek zástupci studia.

Spojeno s ratingem obou komisí dává tudíž výše psaná zpráva vývojářů jasný signál, že se hráči na PlayStationu titulu nakonec dočkají. A bylo-li by pouze na našem uvážení, nebude tak trvat ani příliš dlouho. Jestliže totiž minulost něco jednoznačně prokázala, pak právě to, že množící se hodnocení podobného typu bývají spolehlivým indikátorem brzkého data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama