The Ascent Novinka The Ascent se do konce měsíce rozroste o příběhové DLC. Zavede nás na loupež po skončení základní hry

The Ascent se do konce měsíce rozroste o příběhové DLC. Zavede nás na loupež po skončení základní hry

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 8. 2022 16:45 3

Neon Giants, kteří donedávna lákali na nové rozšíření pro The Ascent pouze v náznacích, přináší formální odhalení nového obsahu. Tvůrci ve prospěch fanoušků původního děje hry poodhalili, že půjde o vůbec první DLC rozšiřující hlavní příběhovou linii. Kyberpunková twin-stick akce vydaná loni v létě se tak už zanedlouho rozroste o větší DLC Cyber Heist.

Reklama

  • The Ascent obdrží 18. srpna větší příběhové DLC s názvem Cyber Heist
  • Titulní loupež bude tvořit hlavní náplň hratelnosti, kterou si odemknete za zhruba 250 českých korun

Kybernetická loupež, kterou DLC nepřináší pouze v názvu, ale i ve hře se odehrává po skončení hlavního děje; ve chvíli, kdy vám bývalý zaměstnavatel zadává přísně tajnou práci. Jak už tomu bylo v základní hře, a zde tomu není jinak, je jen na vašem úsudku, zda se nebezpečného úkolu zhostíte jen s vlastními schopnostmi, nebo upřednostníte kooperaci s dalšími přáteli. Výhodou druhé možnosti je ovšem hned více. Mimo dopomoci při plnění misí jde i to, že vaši spoluhráči, kteří hru nehostí, nemusí mít na rozdíl od vás dokončený příběh.

Hráči budou mít vedle misí přístup také k novému arzenálu, a to včetně prvních kontaktních zbraní, které hra zažívá.. Připravit se tak můžete na osobnější boje, kde hra ještě o trochu více předvede svoji násilnější stránku. Vývojáři lákají na drtivé kladivo Rock Crusher, které řeší vše na jednu ránu, i ladnější katanu Guillotine, kterou naopak můžete vše porážet více zostra

Co se pak týče hlavních i vedlejších misí, které hru rozšiřují, DLC přináší i zajímavou perspektivu nové lokace – urbánní oblasti s využitím stavebních prvků arkologie (splynutí architektury a ekologie), ve které navštívíte sídlo společnosti Malhorst-Gelb Group.

Nezbývá než doplnit numerická fakta, která potěší, pokud máte o hru zájem. DLC podle Steamu zahrnuje celkem 6 hlavních a vedlejších misí, 10 nových lokací, nové nepřátele a také 5 nových zbraní, včetně výše zmíněné dvojice. Samo o sobě navíc vyjde už tento měsíc, přesněji 18. srpna, přičemž zájemce vyjde na přibližně 250 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama