Teplota Series X nemá výrazně převýšit One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teplota Series X nemá výrazně převýšit One X

Teplota Series X nemá výrazně převýšit One X

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 10. 2020 10:40 4
Reklama

Generální ředitel marketingu Xbox Games, Aaron Greenberg, vydal skrze Twitter komentář k diskuzi okolo teploty Xboxu Series X. Zástupce společnosti touto cestou nepřímo reaguje na nedávné zprávy, v nichž představitelé vybraných médií poukazovali na skutečnost, že výkonnější revize Xboxu produkuje výrazné množství tepla. K teplotním výkyvům mělo dojít při procházení menu či využívání zpětné kompatibility.

Greenberg ve své odpovědi na otázku, zda je vysoká provozní teplota vázána pouze na zpětnou kompatibilitu, nebo jde-li o běžný stav, odpověděl, že zvýšený výdej tepla nastane u Series X, stejně jako by nastal u jakékoli jiné konzole. Současně však podotkl, že interní tým inženýrů potvrdil, že odchozí teplo Series X není výrazně odlišné od toho, které mohou pocítit majitelé Xboxu One X. Závěrečnými slovy poznamenává, že jeho osobní zkušenost výsledky týmu pouze potvrdila, přičemž konzoli samotnou označil za tichou, rychlou a velice výkonnou.

Aktuální prohlášení Aarona Greenberge, jež mírní debaty ohledně teploty Series X, je tedy v částečném rozporu se zprávami, které během tohoto týdne poskytl Ken Bogard z Jeux Video. Ačkoli se Bogard s Greenbergem shodoval na tichém chodu konzole, zmiňovanou teplotu označil za velice vysokou. Podle jeho slov, měla ukázková verze dosáhnout ve stand-by módu dostatečných teplot k tomu, aby se při manipulaci s kartou pro rozšíření úložiště lehce spálil o přítomné kovové části.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama