Ukázkový XSX vydává spoustu tepla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázkový XSX vydává spoustu tepla

Ukázkový XSX vydává spoustu tepla

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 10. 2020 15:28 9
Reklama

Jak u Xboxu, tak u PlayStationu očividně došlo v nové generaci na velké investice do systému chlazení. U Xboxu dokonce víme, jak funguje – na vrcholu kvádru se nachází velký 130mm ventilátor, který žene vzduch skrze celou konzoli. U PlayStationu podobu sice nevíme, u obou konzolí se ale redaktoři shodují na jednom – jsou velmi tiché.

U Xboxu se ale zdá, že by tichost mohla zapříčinit vysoké teploty. Ken Bogard z Jeux Video tvrdí, že z Xbox Series X jde neuvěřitelné množství tepla . „Series X je horké, jakože fakt horké! Sice to nedělá žádný zvuk, ale je to horký! Konzole vydává strašně moc tepla. Je to skoro jako krb. Můžete s tím klidně vytopit byt.“ Bogard navíc hrál pouze hry v rámci zpětné kompatibility nebo si procházel menu.

V jiném videu je teplota vidět dokonce naživo. Jeff Bakkalar zde mluví o konzoli a mimo jiné vytáhne kartu, která slouží jako rozšiřující úložiště. Když se při ukázce dotkne kovové části, „popálí se“. Následně tvrdí, že celou dobu byla konzole pouze ve standy módu. Stále je ale možné, že problém s teplotou může být pouze v rámci konzolí určených pro ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama