Teaser naznačuje Baldur’s Gate 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teaser naznačuje Baldur’s Gate 3

Teaser naznačuje Baldur’s Gate 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 5. 2019 07:30 4
Reklama

Zavedeným studiím stačí mnohdy udělat velmi málo k tomu, aby si získala potřebnou pozornost. Příkladem může být studio Larian. Na jejich stránkách totiž momentálně svítí tajuplná trojka. Kdekoho napadlo, že římská číslice označuje třetí díl série Divinity: Original Sin. Virtuální detektivové nicméně přišli na stopu jiné hře, na níž by belgické studio eventuelně mohlo pracovat.

Ze zdrojového kódu stránky se totiž podařilo stáhnout MP4 soubor, v němž se skrývalo teaser video. Po otevření v textovém editoru se objevilo několik referencí na Baldur’s Gate 3. Název hry figuroval v označení PNG obrázku se samotným logem. Krom toho se našla také ochranná známka zmiňující americké vydavatelství Wizards of the Coast, které vlastní značky Dungeons & Dragons nebo Magic: The Gathering.

Studio přitom v říjnu minulého roku popřelo spekulace, že by na pokračování kultovního RPG pracovalo. Nutno dodat, že by značku nejprve muselo odkoupit. Severu WCCFTech však Larian sdělil, že žádnou IP nepořídil. K tomu dodal, že pokračuje v práci na Divinity. Situace se ale dávno mohla změnit.

Tajemství římské trojky by mohli Larian Studios odhalit na blížící se E3. Objevit by se mohli kupříkladu na PC Gaming Show, nebo na prezentaci Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama