Tango Gameworks představují rytmickou řežbu Hi-Fi Rush. Vychází… právě teď!
i Zdroj: Tango Gameworks
Novinka Tango Gameworks představují rytmickou řežbu Hi-Fi Rush. Vychází… právě teď!

Tango Gameworks představují rytmickou řežbu Hi-Fi Rush. Vychází… právě teď!

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 1. 2023 21:32

Japonské studio Tango Gameworks potvrdilo spekulace a představilo svou novinku v podobě rytmické mlátičky Hi-Fi Rush. Ta zaujme nejen grafickým zpracováním a atraktivním konceptem, ale také tím, že vychází ještě dnes. To je opravdu příjemné překvapení.

Reklama

  • Tango Gameworks představují rytmickou mlátičku Hi-Fi Rush
  • Výrazně se liší od dřívější tvorby studia
  • Jde o menší hru a je dostupná už nyní, třeba v Game Passu

Tango Gameworks sice teprve před pár měsíci vydali svůj poslední, dlouho vyvíjený titul Ghostwire: Tokyo. V mezičase ale stihli připravit malý bonbónek pro všechny fanoušky. Hi-Fi Rush přináší hratelnost postavenou na boji s nepřáteli v rytmu rockové hudby. Každá herní úroveň má vlastní ladění, a skrz mlácení nepřátel dynamicky ovlivňujete soundtrack. Podobně jako v jiných hrách se stejným nápadem řetězení útoků do rytmu beatů hudby zvyšuje jejich poškození, a u silnějších nepřátel se bez “bojového tance” prostě neobejdete.

Kromě zajímavého konceptu hra sází i na sympatickou grafickou stylizaci a charismatického hlavního hrdinu Chai. Hráče možná překvapí, že autoři poměrně drsných hororů (The Evil Within) sáhli po takto odlišném titulu. Ještě větší překvapení je ale to, že si hru můžete v plné parádě vyzkoušet už nyní, respektive těsně po skončení show. Třeba v nabídce Xbox Game Pass. Nicméně jen na počítačích a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama