SW Jedi: Fallen Order dostane fotomód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SW Jedi: Fallen Order dostane fotomód

SW Jedi: Fallen Order dostane fotomód

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 12. 2019 13:34 5
Reklama

Trend fotorežimů rozhodně patří k těm příjemnějším, se kterými se v posledních letech v herním průmyslu potýkáme. Možnost zastavit tok času, zaostřit, rozostřit, přisvětlit, ztmavit, zachytit akční, emotivní, krvavý, úsměvný nebo prostě jen efektní moment… Kouzlu típání parádních obrázků jsme mohli propadnout například v sérii Shadow of Mordor, Infamous: Second Son nebo všech moderních Forzách. 

A nyní se k nim přidává Star Wars Jedi: Fallen Order. Na twitteru to oznámil komunitní manažer EA DICE Benjamin Walke. V krátkém videu názorně demonstruje, jak celý mechanismus vypadá v praxi. Nechybí všechny tradiční prvky, od pohyblivé kamery, zoomu, přes nastavení čočky, ostření, sytost barev až po efekty a hrátky s vinětou, šumem a možností filtrů. Tradičně se spustí stisknutím obou analogových páček. Téměř jisté je, že šikovní fanoušci okamžitě začnou produkovat ohromující snímky.

Aktualizace by měla dorazit někdy během dneška. Zároveň by měla přibýt možnost upravovat nebo skrýt jisté součásti lightsaberu hlavního hrdiny, které jsou odemčeny při průchodu hrou. Tyto změny byly dosud nevratné a patřily k největším stížnostem hráčů. Samozřejmostí je pak náprava bugů a zlepšení výkonu hry. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama