Světy Ricka & Mortyho a God of War: Ragnarok se protínají v úsměvné reklamě
i Zdroj: Adult Swim
Kuriozity God of War Ragnarök Novinka Světy Ricka & Mortyho a God of War: Ragnarok se protínají v úsměvné reklamě

Světy Ricka & Mortyho a God of War: Ragnarok se protínají v úsměvné reklamě

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 9. 2022 10:57

Právě včera se fanoušci dočkali premiéry šesté sezóny populárního animovaného seriálu Rick and Morty. Společnost Sony toho využila a společně s tím obsadila oba hrdiny do povedeného reklamního spotu pro svůj asi největší podzimní hit - God of War: Ragnarok.

Reklama

  • Reklama s Rickem a Mortym osobitě láká na nové God of War

V krátkém filmu se Rick rozhodne vyrazit na další šílené dobrodružství, tentokrát do dimenze Devíti světů. Pro to si ale Rick musí oholit ikonické modré vlasy a obličej potřít efektní válečnou rudou. Mortymu se moc nechce, ale dostává do ruky luk s šípy a vyráží do mrazivé divočiny. 

Reklama využívá osobitého humoru seriálu. Když tak Rick najde v truhlici sekeru Leviathan, odmítá ji použít v boji, aby ji nezašpinil od krve, zatímco Mortyho odnáší hejno naštvaných ptáků. Je jen škoda, že se v šotu neobjeví narážka na ikonické Kratovo oslovení boy. Tady autoři promeškali skvělou příležitost.

Zatímco Rick a Morty se budou v deseti nových epizodách na obrazovkách skrz platformu Adult Swim objevovat každou neděli, Ragnarok dorazí 9. listopadu letošního roku. Další dobrodružství Krata a Atrea si užijí fanoušci na PlayStationu 4 a PlayStationu 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama