Super Bomberman se vrátí s příchodem podzimu. V novém dílu nebude chybět další režim nebo třeba crossplay
i Zdroj: Konami
Novinka Super Bomberman se vrátí s příchodem podzimu. V novém dílu nebude chybět další režim nebo třeba crossplay

Super Bomberman se vrátí s příchodem podzimu. V novém dílu nebude chybět další režim nebo třeba crossplay

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 4. 2023 13:40 1

Společnost Konami po delším čekání konečně oznámila, kdy vyjde její loni oznámená hra Super Bomberman R 2. Pokračování takřka stejnojmenné hry studia HexaDrive z roku 2017 vyjde 13. září v Severní Americe a 14. září také v Evropě a v Japonsku. K dispozici bude pro PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One, Switch i PC (Steam), a to včetně fyzické edice. Ke zhlédnutí je i první trailer.

Reklama

  • Pokračovatel her Super Bomberman R a již vypnutého Super Bomberman R Online vyjde 14. září
  • Titul tehdy vyjde na současné i minulé konzole

Hra se může podle slov vývojářů pochlubit zatím "největším objemem obsahu v v rámci historie série“ – což, jakkoli otřepané, je vlastně pravdivé.  Kromě klasického režimu boje si totiž hra užije i další nové, nebo upravené režimy. Například Grand Prix je režim, ve kterém hráči soutěží o speciální krystaly a KO ostatních, zatímco Battle 64 je vlastně battle royale, ve kterém souží až 64 hráčů. 

Nicméně ani to není vše, neboť od prvního dílu přichází i úplně nový Castle mode. Ten rozděluje hráče nově na dva soupeřící týmy, zvané útočníci a obránci, přičemž útočníci musí najít ukryté klíče od všech truhel, zatímco obránci musí tyto truhly chránit.

Kromě toho hra nabízí také offline a online bitvy s funkcí Grade Match (což jsou hodnocené zápasy) a Room Match pro vlastní hry. Spolu s editorem map, který podporuje i sdílení obsahu online, je k dispozici vůči předchůdci rovněž i boharší příběhový režim, jenž přidává nové planety i postavy s novou hrozbou pro Bombermana a jeho přátele.

Co se týče jiných funkcí, titul se znovu pochlubí i crossplayem. To obecně zadává, že si i tentokrát zahrajeme napříč více podporovanými zařízeními. Nicméně, zatím není jisté, zda to bude nově platit i napříč více odlišnými generacemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama