Street Fighter 6 rozpoutá uzavřenou betu příští měsíc. Registrace jsou už otevřené
i Zdroj: Capcom
Street Fighter 6 Novinka Street Fighter 6 rozpoutá uzavřenou betu příští měsíc. Registrace jsou už otevřené

Street Fighter 6 rozpoutá uzavřenou betu příští měsíc. Registrace jsou už otevřené

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 9. 2022 07:40

Hráči, kteří se po únorovém odhalení touží dostat ke Street Fighter 6, možná nebudou muset čekat dlouho. Tokyo Game Show 2022 přineslo čerstvé oznámení, že už příští měsíc přinese uzavřenou betu.

Reklama

  • Uzavřená beta šestého Street Fighteru proběhne od 7. do 10. října
  • Test se pro vybrané hráči objeví na PS5, Xbox Series a PC

Capcom odhalil, že třídenní uzavřená beta bude uskutečněna od 7. do 10. října, a to na PlayStationu 5, Xboxu Series a též PC (Steam). Beta, do níž se lze přihlásit zde, bude obsahovat také cross-play pro všechny tři platformy. Připomínáme, že plná hra dorazí až v roce 2023, a to včetně verze pro PS4.

Uzavřený beta test zahrne všemožné tréninkové, hodnocené i modifikované boje. Celkem půjde o Ranked Match, Casual Match, Open Tournament, Extreme Battle, Training Mode a nově přidané centrum Battle Hub. V jeho rámci půjde v kontaktu s dalšími hráči naskočit do zápasů či vyzkoušet starší klasiky Capcomu, jako je Super Street Fighter 2 Turbo nebo Final Fight. Beta bude taktéž pro toto sdílené místo obsahovat editor postav. Se svým vlastním avatarem se zde budete proto pohybovat mezi zápasy.

Capcom dále potvrdil, že v připravovaném testu poskytne celkem 6 arén a také 8 postav. K dispozici bude známý Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Guile, Kimberly, Juri a také nově potvrzený Ken. Nad rámec něj byla pro plnou hru potvrzena nicméně i další trojice. K postavám šestého dílu se tak nakonec řadí i Blanka, Dhalsim a E. Honda. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama