Středověk se vrací v Black Ops III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Středověk se vrací v Black Ops III

Středověk se vrací v Black Ops III

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 2. 2016 10:30 4
Reklama

Zhruba stovka nových předmětů přibyla do in-game obchodu Call of Duty: Black Ops III. Kromě tří palných zbraní se hráči mohou vyzbrojit i mečem a páčidlem. Futuristické bitvy tak okoření přítomnost staromódních chladných zbraní nebo kroužkového brnění.

To vše v rámci updatu pro Black Market, obchod umožňující nákupy za skutečné peníze. K desítkám supermoderních zbraní budoucnosti přibyla MX Garand, futuristická mutace pušky známé všem příznivcům akcí z druhé světové války, skládací kuš NX Shadow Claw a pistole křížená s brokovnicí Marshal 16. Samozřejmostí jsou i desítky skinů na zbraně. Asi nejzajímavějším přírůstkem je ale dvojice zbraní na blízko. Rozetnout nepřítele vedví vám dovolí novinka v podobě meče, jako Gordon Freeman si pak můžou hráči připadat s novým páčidlem v ruce. K tomu všemu přibyly i obleky ve stylu kroužkového brnění nebo válečné líčení.

O ceně těchto vylepšení se vývojáři ze studia Activision nezmiňují, zájemci se budou muset nechat překvapit. Připomínám, že Black Market je dostupný pouze na PC, Xbox One a PlayStation 4. Majitelé Black Ops III pro předchozí generaci konzolí mají zřejmě smůlu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama