Streamerka udolala Malenii v Elden Ringu jen pomocí hlasových příkazů
i Zdroj: FromSoftware / Bandai Namco
Kuriozity Elden Ring Novinka Streamerka udolala Malenii v Elden Ringu jen pomocí hlasových příkazů

Streamerka udolala Malenii v Elden Ringu jen pomocí hlasových příkazů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 3. 2023 11:49

Poměrně dlouho jsme vás neinformovali o dalších kuriózních metodách, kterými streameři poráží bosse v populárním RPG Elden Ring. Streamerka Larxa se nyní proslavila tím, že porazila notoricky obtížnou Malenii jen pomocí hlasových příkazů.

Reklama

  • Streamerka Larxa dohrála Elden Ring a porazila Malenii jen pomocí hlasových příkazů
  • Ty jsou samy o sobě dost nespolehlivý způsob jak cokoliv ovládat

Modifikovaná verze Elden Ringu umožňuje hru ovládat jen pomocí předem nastavených hesel a doslova tak při hraní ani nehnout prstem. Poražení obtížného bosse je ale samozřejmě o to výjimečnější, že hlasové ovládání tradičně patří k těm nejméně přesným. Rozpoznání a převod hlasu na jednotlivé úkony nefunguje úplně stoprocentně, trpí zpožděním a čas od času k němu prostě vůbec nedojde. To je v souboji s nepřítelem, který je postaven právě na pečlivosti a trpělivosti poměrně problematické. O schopnostech streamerky jasně mluví i navazující video, ve kterém perfektně uhne všem hbitým útokům v kombu waterfowl.

Magazín Polygon vypíchl úsměvnou skutečnost, že vedle logicky pojmenových příkazů jako manaheal nebo special používá streamerka povel panic pro úskočný kotoul.

Před zhruba měsícem Larxa dohrála jen pomocí hlasových příkazů celou hru (Malenia je jeden z nepovinných bossů). Po zabití závěrečného bosse o sobě prohlásila, že je hrdelní lord, což se od té doby stalo jednou z jejích přezdívek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama