Streamerka hraje dva Elden Ringy zároveň, porazila tak najednou dvě Malenie. Jednu ovladačem, druhou taneční podložkou
i Zdroj: FromSoftware / Bandai Namco
Kuriozity Elden Ring Novinka Streamerka hraje dva Elden Ringy zároveň, porazila tak najednou dvě Malenie. Jednu ovladačem, druhou taneční podložkou

Streamerka hraje dva Elden Ringy zároveň, porazila tak najednou dvě Malenie. Jednu ovladačem, druhou taneční podložkou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 1. 2023 12:39

Na Hrej poměrně pravidelně píšeme o kuriózních způsobech, jak si streameři komplikují hraní už tak náročného RPG Elden Ring. Jen málokdo jde ale tak daleko jako streamerka MissMikkaa. Ta je známa pro své neuvěřitelné výkony v hraní soulsovek na taneční podložce. Teď se jí povedl další husarský kousek. Porazila dvě notoricky obtížné Melanie, ve dvou současně hraných hrách, s dvěma ovladači.

Reklama

  • Streamerka MissMikkaa hraje zároveň dva spuštěné Elden Ringy, jeden ovládá gamepadem, druhý taneční podložkou
  • V obou hrách zároveň porazila Malenii

Jednoduše řečeno. MissMikka hraje dva Elden Ringy zároveň (na dvou monitorech). Jeden ovládá klasicky rukama ovladačem, druhý ale koriguje taneční podložkou. V podstatě tak musí naprosto odděleně přemýšlet co dělají ruce a co nohy. Nemluvě o tom, že je ovládání taneční podložkou pochopitelně mnohem obtížnější než ovladačem.

Bizarní výzva údajně zabrala tři dny a 199 pokusů. Na druhou stranu spoustě hráčů dá tento mimořádně náročný boss pořádně zabrat i za naprosto normálních okolností. Schopnosti MissMikkaa lze tedy bez přehánění označit za neuvěřitelné. Teď se chystá na další bosse, jmenovitě Elden Beasta.

Nejde o první podobný kousek. V minulosti například stejného bosse porazila s postavou na první úrovni bez zbraně… jednou rukou. Kam bude výzvy posouvat dál? 

Nedávno jsme informovali také o streamerovi, který prošel hrou s pětinásobkem nepřátel. Ten zase udolal pět Malenií najednou. Alespoň na něj ale útočily v rámci jedné hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama