Steam spouští podzimní slevy, vyberete si mezi více než čtyřmi tisíci zlevněnými hrami?
i Zdroj: Steam
Novinka Steam spouští podzimní slevy, vyberete si mezi více než čtyřmi tisíci zlevněnými hrami?

Steam spouští podzimní slevy, vyberete si mezi více než čtyřmi tisíci zlevněnými hrami?

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 11. 2022 09:07

Není to tak dávno, co se na Steamu spustila slevová akce Scream Fest, věnovaná Halloweenu a hororovým hrám. I když jsme se dočkali hromady zlevněných titulů, rozhodně nešlo o tak rozsáhlou akci, jakou jsou včera spuštěné Steam Autumn Sales.

Reklama

  • Steam spouští Autumn Sale
  • Slevu hlásí více než čtyři tisíce titulů
  • Lákavou cenovku má RDR 2, Cyberpunk či Doom Eternal

Domovská stránka Steamu se tak zabalila do malebných barev podzimu a platforma nás láká na obrovské množství her, které jsou ve velmi lákavých slevách. Řada her, které se vám na stránce zobrazí, jsou vybrané algoritmem dle vašich preferencí, z obecného výběru ale musíme zmínit například Red Dead Redemption 2 za necelých 500 korun, Cyberpunk 2077 za 730 korun nebo Doom Eternal za lidových 10 euro. Samozřejmě jde o minimální výběr, své vlastní slevové stránky mají i samotní vydavatelé, celkově se ve slevě nachází více než čtyři tisíce her. 

Kromě toho si ale Steam připravil i vlastní ocenění pro hry, které vyšly v letošním roce. Kromě klasických kategorií jako je Game of the year či Outstanding visual style zde nalezneme, jak už bývá u Steamu zvykem, i nezvyklé kategorie jako Best game you suck at (Nejlepší hra, ve které jste špatní) nebo Sit back and Relax. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama