Steam má obří výprodej pro fanoušky strategií: nejlepší taktické hry mají slevu i 90 %
i Zdroj: Steam
Novinka Steam má obří výprodej pro fanoušky strategií: nejlepší taktické hry mají slevu i 90 %

Steam má obří výprodej pro fanoušky strategií: nejlepší taktické hry mají slevu i 90 %

Jakub Fišer

Jakub Fišer

30. 8. 2023 10:30

Pokud se řadíte k fanouškům dnes již trochu pozapomenutého žánru taktických a real-time strategií, zamiřte v těchto dnech na stránky internetového obchodu Steam. Jen do 4. září tam běží akce jménem Festival taktizování a jde o splněný sen pro fanoušky strategických her.

Reklama

  • Steam zavedl speciální týden slev na strategické hry všeho druhu
  • Na své si přijdou fanoušci válečných, taktických i budovatelských strategií

„Ovládněte některé z mnoha strategických her níže nebo pomocí záložek výše nahlédněte do specifických plánů. Konkrétně záložky umožňují zúžení výběru na zlevněné hry, demoverze, zážitky pro VR nebo třeba tituly ideální pro Steam Deck,“ uvádí Valve na oficiálním webu.

Jaké slevy rozhodně stojí za to? Na první dobrou zaujme například Age of Empires IV: Anniversary Edition za 19 eur, přestože původní cena byla 39 eur. Velkou slevou je opatřen také titul Civilization VI, který namísto původních 59 eur vyjde na 5 eur. Podobně velká sleva je ještě na Anno 1800, které je zlevněno na 14 eur (z původní ceny 59 eur).

Pokud jsou mezi vámi spíše fanoušci druhoválečných strategií, mohou vás zajímat tyto slevové akce. Například čtvrtý díl Heart of Iron, kde je 70% sleva a nová cena činí jen 11 eur. Zajímavě vypadá i Steel Division 2 za 9 eur, přestože původní cena je 39 eur.

Ale nutno poznamenat, že slevy nejsou pouze na klasické válečné či historické strategie. Takřka povinností je Heroes of Might & Magic III za 3,74 eur, popřípadě zatím poslední díl Might & Magic Heroes VII za 9,98 eur. Fanoušky budování pak potěší Transport Fever 2 za 19 eur nebo Tropico 6 za 15 eur.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama