Stovky dem i bohaté slevy. Další Steam Next Fest vypukne už tento měsíc
i Zdroj: Pineapple Works
Novinka Stovky dem i bohaté slevy. Další Steam Next Fest vypukne už tento měsíc

Stovky dem i bohaté slevy. Další Steam Next Fest vypukne už tento měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 6. 2023 06:40

I když se pohled videoherního světa aktuálně upírá hlavně k akcím těch největších vydavatelů i Valve chce mít své vlastní slovo. I letní Steam Next Fest se proto vrací, a to znovu s velkou parádou. Valve oznámilo datum zahájení přicházející už za pár dní, přičemž ani letos neochodí hráče o obrovské množství dem z různých připravovaných titulů.

Reklama

  • Další Steam Next Fest se bude konat od 19. do 26. června (od i do 19:00)
  • Součástí budou znovu demoverze, živé přenosy s vývojáři a slevové akce

Nejnovější Steam Next Fest, který vychází ze staršího Steam Game Festivalu, bude probíhat od 19. do 26. června, a to s hlavním zaměřením na indie tituly. Hráči znovu dostanou šanci vyzkoušet menší i větší chystané hry (jako např. hru Haunted Chocolatier od vývojářů Stardew Valley), přičemž i letos bude platit, že tato dema jsou (alespoň většinou) k sehnání jen v rámci akce. Pokud tedy máte určitou v hledáčku, určitě neváhejte s jejím vyzkoušením. V opačném případě by se vám také totiž mohlo velice snadno stát, že byste na podobnou příležitost čekali ještě několik měsíců.

Ostatně, ono důvodů, proč letošní festival sledovat, je znovu více. Kromě šance vyzkoušet vyšší stovky dem autoři těchto titulů totiž často nabízejí i nejrůznější výprodeje, přičemž nechybí ani streamy. Během nich můžete živě komunikovat s částí vývojářů a dát jim tak třeba vědět, co se vám líbí a co naopak ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama