Star Wars Jedi: Survivor potěší hned několika styly souboje, slibují vývojáři. Na své si přijde každý
i Zdroj: Respawn / Survivor press kit
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Star Wars Jedi: Survivor potěší hned několika styly souboje, slibují vývojáři. Na své si přijde každý

Star Wars Jedi: Survivor potěší hned několika styly souboje, slibují vývojáři. Na své si přijde každý

Jakub Fišer

Jakub Fišer

21. 12. 2022 13:30

Hlavní vývojář nové Star Wars Jedi hry, Stig Asmussen, prozradil něco ze zákulisí soubojového systému v připravovaném titulu. Prý se dostane ke slovu světelný meč i střelná zbraň a styly boje budete muset střídat.

Reklama

  • Ve Star Wars Jedi: Survivor bude k dispozici několik bojových stylů
  • Hráč si bude moci osvojit dva meče, těžší světelný meč s křížem i pistoli
  • Nejspíše se také vrátí obratná světelná tyč, jakou používal i Darth Maul

Star Wars Jedi: Survivor, pokračování Fallen Order z roku 2019, nabídne hned 5 bojových stylů se světelným mečem, odhalil vývojář Stig Asmussen z Respawn Entertainment. Mezi styly boje bude nutné střídat v závislosti na nepřátelích, které potkáte.

K dispozici bude například extrémně svižný a dynamický boj se dvěma meči najednou. V traileru byl pak k vidění i speciální modrý meč s křížem dole, který je prý těžší a útoky s ním pomalejší, ale o to důraznější.

Fanoušky blasterů a střelných zbraní z univerza Star Wars potěší, že hlavní postava bude moci bojovat s mečem v jedné ruce a zbraní v ruce druhé. Zbývající dva bojové styly Asmussen nezmínil, podle úniků však víme, že půjde o základní boj s jedním mečem a pak obratný boj se světelnou tyčí à la Darth Maul.

Novinka Star Wars Jedi: Survivor bude příběhově navazovat na Fallen Order. Titul vyjde 15. března na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama