stahujte-demoverzi-a-patch-wintersport-pro-2006
Novinka Stahujte demoverzi a patch Wintersport Pro 2006

Stahujte demoverzi a patch Wintersport Pro 2006

sleepless.

sleepless.

5. 2. 2006 21:22
Reklama

Zimní olympijské hry v Turíně začnou v podstatě za několik málo dní a víceméně všechny hry olympiádou inspirované už by měly být v tuto chvíli na trhu. Platí to přinejmenším o oficiální hře zimní olympiády Torino 2006 od 2K Sports, která je však naprosto příšernou ukázkou toho, jak by oficiální licencovaný produkt vypadat neměl. Fanouškům tak nezbývá než se obrátit někam jinam, což znamená na tituly neoficiální, nelicencované, ale ve většině případů daleko lepší. Jednou z nich je hra vystupující v Evropě pod názvem Wintersport Pro 2006 (Winter Challenge) od francouzského týmu Cyanide Studios, kterou si nyní mohou všichni zájemci vyzkoušet prostřednictvím hratelné demoverze. K dispozici už je však i první patch.

Demoverze Wintersport Pro 2006 nabízí možnost vyzkoušet dvě disciplíny, jež jsou dostupné v single i multiplayeru (LAN, na jednom PC) a v obou případech je před jejich absolvováním doporučeno projít přibalený tutoriál. Konkrétně je k dispozici Super G závod na svahu ve Francii a závod čtyřsedadlového bobu na dráze v Německu.

Jak je výše uvedeno, tak kromě demoverze je k dispozici i patch v1.01 pro mezinárodní verzi Wintersport 2006, který upravuje funkci směrové šipky ve slalomu v singleplayeru, přidává možnost uvést v multiplayeru vedle jména závodníka i vlastní nick a odstraňuje několik dalších bugů a chybiček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama