Stabbomancer a Brr-Zerker řádí v ukázce z Tiny Tina’s Wonderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Tiny Tina’s Wonderlands Novinka Stabbomancer a Brr-Zerker řádí v ukázce z Tiny Tina’s Wonderlands

Stabbomancer a Brr-Zerker řádí v ukázce z Tiny Tina’s Wonderlands

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 10. 2021 08:00

Tiny Tina’s Wonderlands jsou v podstatě Borderlands, akorát v bláznivém fantaskním světě, kde se může stát prakticky cokoliv. To ostatně napovídá i poslední trailer.

Reklama

  • Tiny Tina’s Wonderlands předvádí třídy postav
  • Stabbomancer se specializuje na kradmý postup
  • Brr-Zerker je zase agresivní bijec
  • Hra odkazuje na deskovky a “dračáky”

Fantasy? Takže sekery, meče a magie? Ano, přesně tak, ale také klasické samopaly a další palné zbraně. Jak už bylo řečeno, člověk zde zkrátka nikdy neví, protože se pravidla zdejšího světa mění každou minutou. Ve finále by se tedy hra dala zařadit i mezi looter-shooter střílečky, protože jejich definici taktéž splňuje.

Ukázka mimo jiné představuje zástupce z dostupných tříd. Stabbomancer ujíždí hlavně na chladných zbraních, mezi ty nejoblíbenější patří dýky s dvojitým ostřím, které nejraději zavrtává do cizích zad. Asi netřeba dodávat, že upřednostňuje tichý a zákeřný postup.

A pak tu máme Brr-Zerkera, agresivního bijce, který naopak nejraději za hlasitého řevu tančí v prvních liniích. V ukázce předvádí pokročilé techniky boje s obouruční sekerou.

V příspěvku na blogu se ke hře vyjádřil kreativní ředitel Matt Cox, který připomněl, že se autoři při tvorbě Tiny Tina’s Wonderlands silně inspirovali deskovkami, které jsou dnes tolik populární, zároveň přímo odkazují na klasické “dračáky”. Tiny Tina by se ostatně dala označit jako paní jeskyně, právě na její pravidla budou hráči muset přistoupit. 

Tiny Tina’s Wonderlands vyjde 25. března na PC a na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama