Spiral Up Games je nový vydavatel mířící na indie vývojáře, láká na expertízu v čínském trhu
i Zdroj: VR World
Novinka Spiral Up Games je nový vydavatel mířící na indie vývojáře, láká na expertízu v čínském trhu

Spiral Up Games je nový vydavatel mířící na indie vývojáře, láká na expertízu v čínském trhu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 10. 2022 11:33

Vydavatelský trh vítá dalšího zástupce, který se chce zaměřit na indie trh s hrami. Tento segment je už tak pořádně nasycený a působí zde řada větších či menších vydavatelů, Spiral Up Games ale doufá, že své případné zájemce naláká na jednu poměrně velkou výhodu.

Reklama

  • Spiral Up Games je nový vydavatel, který se soustředí na indie vývojáře a jejich hry
  • Láká na expertízu v čínském trhu

Spiral Up Games totiž slibuje, že kromě nabídky finanční podpory vývoje a zajištění vydavatelských služeb v Severní Americe a Evropě má také expertízu v čínském trhu. Na tento trh není jednoduché se dostat a jednou z podmínek je nutnost kooperace se zdejší firmou, což Spiral Up Games nejspíše dokáže. Stejně tak umí zajistit marketingovou kampaň.

„Propagovat hru v Číně není úplně jednoduché. Musíte být schopni orientovat se v kulturních citlivostech a oslovit čínské influencery i média, což je pro vydavatele, kteří nepochází z tohoto regionu, velice náročné. I přes to jde ale o nezbytnost, pokud chcete svou hru představit tomuto masivně rostoucímu trhu. Máme schopnosti a zkušenosti to udělat. To nemůže mnoho vydavatelů říct,“ tvrdí ředitel Spiral Up Aldric Chang.

Chang má v herním průmyslu už spoustu zkušeností. V minulosti založil studio Mixed Realms, mobilní vývojářské studio Swag Soft Holding či 3D animační studio MediaFreaks. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama