Spencerova polička má význam. Xbox prý navazuje spolupráci s Nintendem i Kodžimou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencerova polička má význam. Xbox prý navazuje spolupráci s Nintendem i Kodžimou

Spencerova polička má význam. Xbox prý navazuje spolupráci s Nintendem i Kodžimou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 4. 2021 14:40

V minulosti se několikrát ukázalo, že nám Phil Spencer ve streamech či videích něco skrytě naznačuje. Ve svých poličkách skrýval například konzoli Xbox Series S, ještě před jejím oficiálním oznámením. Nedávno se ale na Spencerově poličce skrývala celá řada velmi roztodivných předmětů, od Nintenda Switch přes sochu Watch Dogs po figurky Kojima Productions.

Reklama

  • Spencerova polička prý skrývá mnohá tajemství
  • Jeff Grubb tvrdí, že všechny figurky a předměty mají význam
  • Spekuluje se o spolupráci s Nintendem, Kodžimou i Ubisoftem

Fanoušci poličce nepříkládali žádný význam, obecně se mělo za to, že je Spencer prostě jen fanouškem všeho zmíněného. Novinář Jeff Grubb ale tvrdí, že prakticky vše, co si Spencer na poličku vystavil, má nějaký skrytý význam. V posledních dnech se například rozvířily spekulace ohledně spolupráce mezi Microsoftem a Hideo Kodžimou na jeho další hře, mezi insidery se spekuluje i o integraci Ubisoft Connect do předplatného Xbox Game Pass.

Nyní přináší další zajímavou spekulaci Shpeshal Ed, zakladatel webu Xbox Era. Ten tvrdí, že už blízký vztah mezi Nintendem a Xboxem není tajemstvím a více informací se máme dozvědět na podzim. Spekuluje se například o příchodu xCloudu či her Microsoftu na platformu Nintendo Switch. Zdá se, že poličku za Spencerem budeme muset pravidelně a pečlivě analyzovat – tvář Xboxu si zřejmě s fanoušky ráda hraje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama