Speciální flashback kartu dostane v MLB The Show 23 i český nadhazovač Marek Minařík
i Zdroj: Lenka Brožová, Tomáš Icík / Fotobanka Baseball.cz
MLB The Show 23 Novinka Speciální flashback kartu dostane v MLB The Show 23 i český nadhazovač Marek Minařík

Speciální flashback kartu dostane v MLB The Show 23 i český nadhazovač Marek Minařík

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 3. 2023 14:48

V Japonsku, Spojených státech a na Tchaj-wanu aktuálně probíhá mezinárodní turnaj World Baseball Classic, v podstatě nejlepší ekvivalent mistrovství světa v baseballu. Na něm si připsala ohromný úspěch i česká reprezentace, která překvapila už jenom tím, že se na WBC vůbec kvalifikovala. V blížícím se novém ročníku herní MLB The Show se objeví nejen český dres, ale i flashback kartička nadhazovače Martina Minaříka.

Reklama

  • V MLB The Show 23 se objeví edice karet hráčů působících na WBC
  • Oficiální zpráva láká i na českého nadhazovače Martina Minaříka

Češi do turnaje vstupovali jako ohromní outsideři, hned v prvním zápase ale dokázali porazit Čínu. Dále pak odehráli velmi solidní (byť prohrané) zápasy s Koreou, Austrálií a především elitním Japonskem.

WBC je i díky průběhu mimo hlavní sezónu MLB poměrně atraktivní podívanou také pro americké fanoušky baseballu a mezinárodním zápasům se věnují i autoři herní série MLB The Show. V ročníku 23 se tak objeví kolekce tematického obsahu pro kartičkový režim Diamond Dynasty. V něm můžete posbírat uniformy všech účastnících se týmů včetně českého nároďáku.

Ještě zajímavější jsou ale speciální flashback karty s hvězdami některých výběrů. Kromě speciálních karet známých hvězd jde třeba o nadhazovače Marka Minaříka. “Přidejte MVP polaře z různých mezinárodních lig, například Mookieho Bettse (USA) a Jung-hoo Leeho (Korea) a nadhazujte s Markem Minaříkem, který pomohl týmu České republiky poprvé se kvalifikovat na World Baseball Classic,” láká přímo oficiální tisková zpráva.

Minařík tak bude znamenat návrat české vlajky do režimu. Kolem ročníků 20 a 21 jste mohli hrát s catcherem Martinem Červenkou z nižších úrovní v organizaci Baltimoru. Jeho karta ale měla velmi nízké bodové hodnocení.

Speciální flashback kartu dostane v MLB The Show 23 i český nadhazovač Marek Minařík
i Zdroj: Sony San Diego Studio / Tisková zpráva

Autoři slibují brzy dodat doplňující podrobnosti a lákají na další nové, zatím neoznámené hráče. Hráči si poprvé vyzkouší například supertalentovaného japonského nadhazovače Rokiho Sasakiho. Teoreticky by mohli přibývat i další čeští hráči, nabízí se třeba homerunový hrdina Martin Mužík nebo oceňovaný nadhazovač Martin Schneider.

MLB The Show vychází na Xbox, PlayStation a Nintendo Switch 28. března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama