Tvůrci představují novinky v MLB The Show 23 včetně přepracovaných two-way hráčů
i Zdroj: Sony San Diego
MLB The Show 23 Novinka Tvůrci představují novinky v MLB The Show 23 včetně přepracovaných two-way hráčů

Tvůrci představují novinky v MLB The Show 23 včetně přepracovaných two-way hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 2. 2023 09:54

Studio Sony San Diego v čtyřicetiminutovém livestreamu představilo hratelnostní novinky chystané pro letošní ročník virtuálního baseballu MLB The Show 23. Připomnělo přírůstek v podobě příběhového režimu zaměřeného na Negro Leagues, zároveň ukázalo univerzální designated hittery i vylepšený systém two-way hráčů.

Reklama

  • Čtyřicetiminutový stream představil novinky v hratelnosti MLB The Show 23

Univerzální designated hitter byl novinkou už v předchozí sezóně skutečné MLB, k rozhodnutí ale došlo na poslední chvíli, do ročníku The Show 22 tedy propsán nebyl. Konkrétně jde o nové pravidlo, dle kterého i v National League může v průběhu zápasu nahradit konkrétního hráče na pálce jiný hráč, který zatím do zápasu nevstoupil. Typicky jde třeba o nebezpečného pálkaře, který v klíčový moment nahradí nadhazovače (kteří tradičně moc dobří pálkaři nejsou). Pravidlo fungovalo v American League od roku 1973, do druhé poloviny ligy ale dorazilo až loni. Fungovat bude univerzálně v offline i online režimech včetně Diamond Dynasty.

S tím částečně souvisí i vylepšený systém two-way hráčů, kteří jsou doménou posledních ročníků hry (a ostatně i skutečného sportu). Například japonská superhvězda Šohei Ótani nově kromě hlavní pozice startujícího nadhazovače dostane i sekundární pozice, aby mohl fungovat jako plnohodnotný pálkař a hráč v poli pro startovní rotace. Připomeňme, že “two-way” označuje hráče, kteří se cítí jako doma na pálce i na kopci.

Hra také nabídne nový režim Storylines, který ve spolupráci s The Negro League Baseball Museum představí historii rasově segregovaného baseballu ve Spojených státech. Dále můžeme počítat s žádanými hodnocenými kooperativními sezónami. V současnosti probíhají první technologické testy. Hra jako taková vychází 28. března na všechny aktuální platformy kromě počítačů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama