Sparťan TheJohny: „Favoritem turnaje Grunex Masters je Laky, ve finále bude i Mariooso“
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sparťan TheJohny: „Favoritem turnaje Grunex Masters je Laky, ve finále bude i Mariooso“

Sparťan TheJohny: „Favoritem turnaje Grunex Masters je Laky, ve finále bude i Mariooso“

Komerční sdělení
18. 5. 2022 10:40

Velké finále turnaje Grunex Masters powered by LG UltraGear o 50 000 Kč ve hře FIFA 22 se blíží, o pohár a vysoké prizemoney se utká nejlepší čtveřice hráčů.

Reklama

Finálový den Grunex Masters powered by LG UltraGear o 50 000 Kč je naplánovaný na 18. května a livestream odstartuje v 17 hodin. Z původních desítek účastníků zbyla nejlepší čtveřice, která si dnes rozdělí pořádně sladký koláč zvaný prizemoney. Největší porce čeká na vítěze pro kterého je připraveno 35 000 Kč. Svůj pohled na složení finálového dne poskytl také komentátor a content creator AC Sparta eSports TheJohny a esportový komentátor Davkouny.

„Semifinále je rozlosváno do dvou duelů, kde si osobně myslím, že jsou jasní favorité, alespoň papírově. Samozřejmě se v této fázi turnaje může stát vše, ale nemyslím si, že by to Laky s Mariosem dopustili. Očekávám právě tyto dva hráče ve finále a zde si myslím, že mírným favoritem bude Laky,“ je přesvědčen komentátor turnaje Jan „TheJohny“ Hradil,  který za pomyslný komentátorský pultík usedne společně s Davidem „Davkouny“ Vogelem. „Finálová čtyřka je pořádně našlapaná, favorit se přesto nebude hledat těžko. Tuto pozici bude mít Laky.“ myslí si Davkouny. I přes to, že hlavními favority jsou nepochybně Laky a Mariooso, oba komentátoři vidí velký prostor pro moment překvapení. „Uvidíme, překvapit může i někdo z papírově slabších hráčů,“ potvrzuje TheJohny. V možné překvapení věří i Davkouny: „Mrkyy vyřadil Matejse po neskutečně vyrovnaném zápase až v penaltách a tohle vydřené vítězství ho muselo nabudit, proti Lakymu ale bude muset ještě přidat. V překvapení věřím spíš ve druhém semifinále, Revy hraje neskutečný turnaj a to v žádném zápase nebyl favoritem. Proti Mariovi může svoji jízdu natáhnout až do finále.“

Oba semifinálové zápasy, zápas o třetí místo a očekávané finále se odehrají hned za sebou v živém vysílání na twitch kanále Grunexu. Výkop prvního semifinále mezi T9Laky a Mrkyy je naplánován na 18. května od  17:00.

Rozpis finálového dne

17:00 T9Laky - Mrkyy
17:30 Mariooso - Revy

18:00 Zápas o třetí místo
18:30 Finále

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama