South of Midnight láká na fantastické umělecké zpracování a temný americký jih
i Zdroj: Compulsion Games
Novinka South of Midnight láká na fantastické umělecké zpracování a temný americký jih

South of Midnight láká na fantastické umělecké zpracování a temný americký jih

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 6. 2023 14:28

Autoři We Happy Few ze studia Compulsion Games představili svůj aktuální projekt. South of Midnight patřil k nejzajímavějším kouskům uplynulého Xbox Games Showcase. Zaujme totiž netradičním námětem, zasazením i velmi vytříbeným uměleckým stylem, který snad bude reflektován i při samotném hraní.

Reklama

  • South of Midnight od Compulsion Games nás vezme na americký jih
  • Trailer láká na zajímavou stylizaci a temnou, magickou atmosféru

Trochu tajuplný trailer ukazuje záhadnou nemrtvou bytost hrající na kytaru. Tu někde v bažinách jihu Spojených států nachází hrdinka Hazel, která potřebuje pomoc s hledáním jisté příšery. Pak už se rozjíždí nestvůrné peklo, kterému bude hrdinka čelit pomocí zajímavě vypadající magie.

Podle autorů by se mělo jednat o third-person akční adventuru s hlavní hrdinkou z traileru. Jak už název i trailer napovídají, podíváme se do bažinaté oblasti jihu Spojených států, kterou obývá temná magie a propracovaný ansámbl příšer. Hra chce zaujmout především temnou, těžkou a vlhkou atmosférou a zajímavou mytologií. Trailer nicméně poukazuje i na velmi působivé umělecké zpracování. To doufejme ukazuje, jak bude hra vypadat i v praxi. Xbox totiž sliboval, že jeho first-party studia nebudou na akci ukazovat žádné čistě filmové trailery a záběry by měly vycházet především z enginu.

Žádných dalších podrobností jsme se zatím nedočkali. Nevíme ani přibližné datum vydání. South of Midnight nicméně bude exkluzivita pro konzole Xbox a PC a v den vydání bude dostupná v předplatném Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama