Autoři We Happy Few pracují na third-person příběhové adventuře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři We Happy Few pracují na third-person příběhové adventuře

Autoři We Happy Few pracují na third-person příběhové adventuře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 10. 2021 13:19

Když se mluví o studiích, která v posledních letech ukořistil Microsoft, jde nejčastěji o Ninja Theory, Obsidian Entertainment a v neposlední řadě také o Bethesdu. Trochu se zapomíná na menší týmy, třeba Compulsion Games. Na čem se zde nyní pracuje?

Reklama

  • Studio Compulsion Games tvoří akční adventuru s důrazem na příběh
  • Vývoj začal zkraje roku 2019, projekt je v plné produkci
  • Předběžný přístup tentokrát není v plánu

V rozhovoru pro server Xbox Squad prozradila pár detailů komunitní manažerka Naila Hadjas. V první řadě potvrdila, že studio momentálně pracuje na third-person akční adventuře s akcentem na příběh. “Jde o naší první hru pod Microsoftem, hodně se učíme. Zdvojnásobili jsme počet zaměstnanců, na což si stále zvykáme,” prohlásila a také zmínila, že chtějí být i nadále vnímáni jako studio produkující unikátní hry s netradičním zasazením. 

Hadjas prozradila, že vývoj začal zkraje roku 2019, pouze několik měsíců po vydání We Happy Few. “Proběhl intenzivní brainstorming mezi několika lidmi, celé to začalo velmi pozvolně. Projekt se postupně vyvíjel, časem se přidali další lidé. A nyní na něm pracují všichni.” Studio tentokrát neplánuje testování formou předběžného přístupu, vzhledem k povaze hry totiž nepotřebuje sbírat zpětnou vazbu od samotných hráčů.

Je evidentní, že si Hadjas během rozhovoru dávala velký pozor, aby nepropálila něco konkrétního, na to zřejmě zatím není ten správný čas. “Nemohu říct více, protože člověk nikdy neví, co se nakonec stane. Ale nyní se nacházíme v plné produkci.” Zdá se, že za We Happy Few udělalo studio tlustou čáru, novinka by měla být zasazená do nového světa, na bližší detaily si však budeme muset počkat. Bude zajímavé sledovat, kam se tým s podporou Microsoftu posune, zatím se zdá, že jim dává velkou svobodu, i rozpočet patrně bude mnohem zajímavější.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama