Soundtrack Pentimentu vyjde i na elegantních vinylech s luxusním obalem
i Zdroj: Microsoft / Obsidian
Pentiment Novinka Soundtrack Pentimentu vyjde i na elegantních vinylech s luxusním obalem

Soundtrack Pentimentu vyjde i na elegantních vinylech s luxusním obalem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 12. 2022 19:11

Společnosti Microsoft a Obsidian Entertainment oznámily, že chystají fyzické vydání soundtracku letošního detektivního hitu Pentiment. Kromě streamovacích služeb se tak skladby ze hry dostanou i na gramofonové desky ve velmi efektním provedení s doprovodnými malbami.

Reklama

  • Pentiment se dočká vydání soundtracku na gramofonových deskách

Album nabídne čtyři vinylové desky vyvedené v zářivé zlaté. Sběratele ale samozřejmě zaujme i vyvedení obalu. Na přední straně najdete krásnou malbu Benjamina Vierlinga, vyvedenou historickou technikou Mischtechnik s vrstvami oleje a vajec. Údajně vznikala dlouhých 20 měsíců. Umělecká ředitelka hry Hannah Kennedy se zase postarala o ozdobu na zadní straně pouzdra.

Oficiální web připomíná, že soundtrack vznikal tak, aby ideálně doplňoval zasazení hry do Evropy 16. století. Podílelo se na něm hudební uskupení Alkemie, využívající celou řadu dnes už kuriózních hudebních nástrojů. Desky by měly vyjít během příštího roku. Zatím neznáme ani pořizovací cenu.

Soundtrack je nyní dostupný na nejpoužívanějších hudebních a streamovacích platformách. Na webu Pentimentu také naleznete balíček obsahu pro fanoušky s tematickými tapetami pro počítače i mobilní telefony.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama