Game Pass v listopadu přivítá Monkey Island nebo Pentiment. Odejde starý Football Manager či Art of Rally
i Zdroj: Terrible Toybox / Devolver Digital
Novinka Game Pass v listopadu přivítá Monkey Island nebo Pentiment. Odejde starý Football Manager či Art of Rally

Game Pass v listopadu přivítá Monkey Island nebo Pentiment. Odejde starý Football Manager či Art of Rally

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 11. 2022 15:14

Společnost Microsoft, potažmo herní divize Xbox představila listopadové novinky v rámci předplatného Xbox Game Pass. Do něj zamíří celá řada nových titulů včetně návratu ikonické adventury, nového fotbalového manažera nebo stylizované detektivky. Pár titutlů se ale se službou naopak rozloučí.

Reklama

  • Do Game Passu v listopadu přibyde spousta her včetně fotbalového manažera, Monkey Islandu nebo Pentiment
  • Pár titulů ale nabídku opustí

Už dnes se můžete pustit do The Legend of Tianding, side scrollovací kung fu bojovky zasazené na Tchaj-wan pod nadvládou imperiálního Japonska. Na počítače také zamířila kolekce her ze světa The Walking Dead, konkrétně The Walking Dead: A New Frontier – The Complete Season a The Walking Dead: Michonne – The Complete Season.

Pozítří nabídku rozšíří stylová a atmosferická 2D adventura Ghost Song, která do služby míří v den vydání. To platí i pro Football Manager 2023, který si 8. listopadu vyzkoušíte v počítačových i konzolových verzích. Na recenzi letošního ročníku klasické strategicky fotbalové simulace už v současnosti pracujeme.

Pokud vám nevoní manažerské křeslo, a raději dýcháte slaný mořský vzduch, zaujme vás ve stejný den spíše Return to Monkey Island. Ten je výborným návratem ikonické adventurní série. Dle oficiálního článku na blogu Xboxu by navíc měl vyjít i na konzolích, což je krajně zvláštní. Hra totiž vyšla jen na PC a Switchi, přičemž o verzi pro Xbox dosud nepadla ani zmínka

Desátý listopad se ponese v režii upírů ve Vampire Survivors. To je v současnosti dostupné na počítačích a datum platí pro konzolisty, kteří se mohou těšit na kvalitní hororovou záležitost inspirovanou Castlevanií.

Nejočekávanějším titulem je nejspíš stylizovaná středověká detektivka Pentiment. Tu jsem si mohl vyzkoušet na Gamescomu a rozhodně se máme na co těšit. Novinka od Obsidianu dorazí do Game Passu v den vydání, tedy 15. listopadu. To platí i pro apokalyptickou sci-fi adventuru Somerville.

Pár her ale samozřejmě musí zamířit i opačným směrem. V den vydání proběhne střídání Football Managerů, 8. listopadu z nabídky zmizí předchozí ročník 2022 v obou verzích. Dalšími odchozími jsou Art of Rally, Fae Tactics, Next Space Rebel, One Step from Eden a Supraland. U nich máte čas do 15. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama