Sonic Frontiers skutečně zkříží meče s God of War Ragnarök. Sonic Team potvrzuje dokončení titulu
i Zdroj: Sega / Sonic Team
Sonic Frontiers Novinka Sonic Frontiers skutečně zkříží meče s God of War Ragnarök. Sonic Team potvrzuje dokončení titulu

Sonic Frontiers skutečně zkříží meče s God of War Ragnarök. Sonic Team potvrzuje dokončení titulu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 10. 2022 10:00

Vzhledem k tomu, že se naplno rozpoutala podzimní sezóna, kdy, ač letos mírněji, vychází jedna hra za druhou, dává smysl, že častěji uslyšíme o dokončení titulů. V posledních dnech a týdnech se takto rozhodli učinit hned několik studií, které dobře známe. Za bernou minci uveďme např. tvůrce chystaného Pentimentu, The Callisto Protocol nebo God of War Ragnarök. V neposlední řadě je tu ovšem i Sega. Její interní studio Sonic Team, které dlouhodobě obhospodařuje celou značku, totiž na poslední chvíli oznámilo, že stihlo dokončit Sonic Frontiers.

Reklama

  • Sonic Frontiers je těsně před vydáním gold; měl by tak vyjít avizovaného 8. listopadu

Morio Kišimoto, ředitel vývoje chystaného Sonic Frontiers, se na podělil o to, že si hra již vysloužila označení gold (tedy že je ve verzi 1.0 tištěna na fyzické nosiče a čeká na budoucí day one patch). V rámci další poznámky jsme se pak dozvěděli, že hra bude obsahovat okolo šesti a půl hodiny vlastní hudby, kterou speciálně ke hře složil veterán společnosti Sega, Tomoja Ohtani.

Jak přeložil magazín Noisy Pixel z originálu, Kišimotova slova byla následovná: „Oficiálně jsme dokončili doladění pro veškerý hardware [všech platforem]! Díky zpětné vazbě všech jsme to stihli sotva před datem vydání a bez vaší podpory by to nebylo možné. Když o tom teď přemýšlím, je trochu smutné, že vše již končí. Koneckonců, už je to dlouhých pět let, co jsme tu na hře spolu pracovali…“. 

Titul, jenž byl průběhem let předmětem úniků, kritiky a později i chvály, vyjde při vynechání jakýchkoli nenadálostí už 8. listopadu, a to na Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a PC. Jak si možná vzpomenete, původně měl vyjít už minulý rok na 30. výročí celé série Sonic, nicméně Sonic Team se nakonec rozhodli hru odložit (zřejmě i kvůli reakci hráčů), aby oprášil kvalitu konečného produktu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama