Sonic Frontiers přináší finální datum vydání. Postaví se Skull & Bones a God of War: Ragnarök
i Zdroj: Twitter / Sonic Terminal
Sonic Frontiers Novinka Sonic Frontiers přináší finální datum vydání. Postaví se Skull & Bones a God of War: Ragnarök

Sonic Frontiers přináší finální datum vydání. Postaví se Skull & Bones a God of War: Ragnarök

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 8. 2022 16:15

Jednou z her, o níž jsme před Opening Night Live s jistotou věděli, že se ukáže, bylo Sonic Frontiers od společnosti Sega. Datum vydání i nový trailer nového dílu série skutečně dorazilo. Z původního plánu hru vydat na konci roku se stalo 8. listopadu, čímž hra vychází v nabité sezóně podzimních titulů. Vzhledem k volbě data se dostává do střetu třeba s God of War: Ragnarök, Skull & Bones nebo s novými Pokémony.

Reklama

  • Sonic Frontiers od studia Sonic Team vyjde 8. listopadu na Nintendo Switch, PS4, PS5, PC, Xbox One a Xbox Series.
  • Titul provází nová ukázka nastiňující příběh

Můžeme připomenout, že zatímco nové God of War od studia Santa Monica vyjde o den později, u pirátského Skull & Bones žádný rozdíl není – obě hry vychází v tentýž den. V případě Pokémonů je naštěstí již mezera trochu větší. Tvůrci Scarlet and Violet se majitelům Switche a hráčům Pokémonů rozhodli zavděčit až 18. listopadu.

Je samozřejmě dobré vzpomenout, že Frontiers je pro svou sérii do značné míry pionýrem. Na rozdíl od minulosti vypouští slavného ježka vůbec poprvé do obřího otevřeného světa i kyberprostoru, kde se hra připodobní starším dílům série. Sonic sám o sobě proto s novou volností projde podstatně více míst souostroví Starfall. Při hledání dávných přátel i smaragdů Chaosu proběhne například prastarými ruinami, rozsáhlou, leč vyprahlou pouští nebo zeleným lesem.

Pokud jde o novou ukázku, ta letmo zachycuje základní příběhové pozadí, které později více rozvede animovaný prolog s Knucklesem. Začátkem videa zjišťujeme tak třeba to, že se náš hrdina rozhodl zachránit jakési kamenné stvoření, které má společné rysy s rasou Chao ze Sonic Adventure. Poté je ovšem hrdina nečekaně napaden. Za své skutky se zdá být pronásledován nejen vražednými roboty, ale i dívkou, která se mu v jeho činech snaží zabránit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama