Sonic Frontiers se ukazuje ve vysvětlujícím videu, hratelnost začíná dávat smysl
i Zdroj: Sega
Novinka Sonic Frontiers se ukazuje ve vysvětlujícím videu, hratelnost začíná dávat smysl

Sonic Frontiers se ukazuje ve vysvětlujícím videu, hratelnost začíná dávat smysl

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 9. 2022 12:12

Když Sega poprvé odhalila záběry z nadcházejícího Sonic Frontiers, nepřijal je herní průmysl příliš pozitivně. Napříč kritiky i hráči se ozývaly spíše negativní ohlasy, jelikož nekomentovaná a poměrně dlouhá videa ukazovala hru bez kontextu. Postupem času se vydavateli daří reputaci hry lehce pozvedávat a s novým vysvětlujícím trailerem už dává Frontiers i smysl.

Reklama

  • Sega vydává krátké komentované video ohledně Sonic Frontiers
  • Vysvětluje princip hry i náplň hratelnosti

Sonic se totiž dostal do dimenze zvané Cyber Space, přesněji pak na ostrov Kronos, který ze záběrů moc dobře známe. Hráči zde dostanou možnost ponořit se do nelineárního otevřeného světa, kde jsou hlavní náplní různé puzzle a dráhy napříč celou oblastí. Za jejich splnění získá Sonic speciální schopnosti, odhalí se mu další části mapy nebo se otevřou portály do dalších map.

S komentářem a krátkým vysvětlením nevypadá Frontier špatně, stále je ale otázkou, jak bude hra fungovat při spojení všech funkcí dohromady a především při snaze zaujmout hráče po několik hodin. Největší pokus studia Sonic Team uvidíme už 8. listopadu na všech velkých platformách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama