Smashing Star zaujme fanoušky barev a multiplayerového hraní na telefonu
i Zdroj: Avalon Games
Mobilní hraní Smashing Star Novinka Smashing Star zaujme fanoušky barev a multiplayerového hraní na telefonu

Smashing Star zaujme fanoušky barev a multiplayerového hraní na telefonu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

30. 5. 2022 15:30

Smashing Star není grungeová kapela z 90. let minulého století, ale nová multiplayerová 1v1 mobilní hra od studia Avalon Games. Podle trailerů to vypadá na tahovou multiplayerovou zábavu na barvou zalitém bojišti.

Reklama

  • Smashing Star je nová tahová multiplayer hra pro Android a iOS
  • Zvolíte si postavu, barvu a jdete do boje
  • Novinka vyjde na obě hlavní mobilní platformy v průběhu léta

Novinka jménem Smashing Star připomíná titul Splatoon z konzolí Nintendo Switch a Wii U. I zde hrají hlavní roli barvy. Premisa je velmi jednoduchá: k dispozici máte malé bojiště, několik rozličných postav a hlavně barvu, kterou musíte co nejvíce rozptýlit. Jakmile obarvíte dvě třetiny arény, vítězství je vaše.

K dispozici máte hned 20 hrdinů, přičemž každý má trochu odlišnou úlohu a vzhled. V aréně se se svými “vojáky” pohybujete pouze tažením prstu, jako byste natahovali k výstřelu. Kromě toho, že při kolizi zaútočí na bojovníky soupeře, také zanechávají na zemi barevnou stopu, která je tolik důležitá pro vítězství v boji.

Možná by se mohlo zdát, že titul je na samotném začátku svého vývoje. Opak je však pravdou. První veřejné testování se odehrálo již na konci roku 2020, vývojáři však od té doby nedokázali dotáhnout vývoj do konce. V tuto chvíli se čeká na další veřejné testování, které se uskuteční v červenci tohoto roku. Smashing Star pak bude dostupné jako pro Android, tak pro iOS a to zcela zdarma.
 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama