Vyzkoušejte arkádové sci-fi, jako ze starých automatů. The Day We Fought Space vychází na mobily
i Zdroj: App Store
Mobilní hraní The Day We Fought Space Novinka Vyzkoušejte arkádové sci-fi, jako ze starých automatů. The Day We Fought Space vychází na mobily

Vyzkoušejte arkádové sci-fi, jako ze starých automatů. The Day We Fought Space vychází na mobily

Jakub Fišer

Jakub Fišer

27. 5. 2022 10:00

Máte rádi sci-fi hry, ale na mobilních telefonech a tabletech nemůžete narazit na skutečně zajímavý kousek? Studio Tursiops Truncatus přináší zbrusu nový počin žánru “wrack’em up”, kdy jakožto vesmírná loď ve 2D prostoru bojujete proti nepřátelům.

Reklama

  • The Day We Fought Space je arkádová 2D střílečka z vesmíru
  • Slibuje nápadité úrovně, zajímavé nepřátele a řadu vylepšení pro vaši loď
  • Titul vychází právě v těchto dnech, a to zatím pouze na App Store, cena je 99 Kč

Frenetická akce ve 2D prostoru s množstvím výbuchů, explozí, řetězových reakcí a zajímavých mimozemských nepřátel. Tak by se dala jednoduše shrnout očekávaná novinka The Day We Fought Space. Titul se odehrává v alternativní současnosti, respektive blízké budoucnosti, kdy lidstvo potřebuje získat zpět nadvládu nad tím, co jim kdysi patřilo. Zápletka není z nejoriginálnějších.

Vaším úkolem bude v rozličných náhodně generovaných úrovních bojovat s vlnami nepřátel – větších či menších vesmírných lodí a objektů, až dorazíte k hlavnímu bossovi každého levelu. S tím, jak budete hrou postupovat a zlepšovat se, budou se zlepšovat i vaši nepřátelé v jednotlivých úrovních.

Vývojáři lákají na možnost vylepšit i kosmeticky upravit vlastní vesmírný koráb. Z audiovizuální stránky nás trailer nadchl, kreslený kabátek je velmi vhodný pro podobnou efektní akci.

The Day We Fought Space má jeden jediný háček, a to je dostupnost v tuto chvíli pouze na iOS a iPadOS. V obchodě App Store vás sci-fi novinka vyjde na 99 Kč a v úložišti vašeho přístroje spotřebuje 360 MB. O dostupnosti na Android zatím nejsou žádné informace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama