Sledujte záběry z Total War Saga: Troy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z Total War Saga: Troy

Sledujte záběry z Total War Saga: Troy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 6. 2020 04:58
Reklama

Začátkem týdne jsme informovali o novince Total War Saga: Troy, do níž se mohou hráči pustit už v polovině srpna. Titul sice bude možné pořídit pouze na Epic Games Store, zase za něj ale není potřeba zaplatit ani korunu, což je jistě dobrá zpráva. Nyní máme k dispozici nové záběry přímo ze hry.

Krátká gameplay ukázka nabízí střet dvou armád pod vedením Achilla a Hektora. Autoři se snažili demonstrovat taktické prvky, například možnost schovat vojáky ve vysoké trávě a využít je k překvapení nepřítele ze zálohy. Jednotky mají nově dva režimy – útočný a obranný. Mezi nimi lze kdykoliv přepínat.

V posledním článku jsme zmínili také minotaury, tedy bojovníky s býčí hlavou, kteří se na bojišti ohání obrovskou sekyrou. Jejich řádění v nepřátelských řadách ukázka také předvádí. Autoři do hry zakomponovali i hrdinské duely, tedy prvek dobře známý z Total War: Three Kingdoms. Potyčku mezi Achillem a Hektorem si můžete vychutnat v závěru ukázky.

Total War Saga: Troy vychází 13. srpna na Epic Games Store, exkluzivita by měla trvat jeden rok. Zdarma však bude pouze první den, tak si hru nezapomeňte včas vyzvednout.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama