Rozšíření pro Total War Saga: Troy přivítá mytické bestie. Na bojišti se objeví harpyje, kentauři a další
i Zdroj: Hrej.cz
Total War Saga: TROY Novinka Rozšíření pro Total War Saga: Troy přivítá mytické bestie. Na bojišti se objeví harpyje, kentauři a další

Rozšíření pro Total War Saga: Troy přivítá mytické bestie. Na bojišti se objeví harpyje, kentauři a další

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 7. 2021 12:03

Total War Saga: Troy se doposud držela nohama na zemi, výrazná změna však nastane s příchodem dalšího obsahu. Autoři totiž popustili uzdu své fantazie, s rozšířením Mythos vezmou hráče do světa mýtů a legend.

Reklama

  • Odhaleno rozšíření Mythos pro Total War Saga: Troy
  • Do boje vyrazí harpyje, kentauři, kyklopové a další bestie
  • Expanze vyjde 2. září, ve stejný termín se hra objeví na Steamu

Expanze byla oznámena prostřednictvím traileru. Z něj vyplývá, že se do války zapojí i notoricky známé mytické bytosti, třeba kentauři, harpyje nebo kyklopové. Zdá se však, že si je hráči budou muset nejprve zkrotit.

Na mapě se totiž objeví nová místa, kde se dle babských povídaček bájné bestie vyskytují. Kerberus, přerostlý trojhlavý pes, údajně hlídá nedalekou propast, za humny zase poletuje uřvaný gryf a zdejší rybáře děsí devítihlavá hydra. Hráči musí nejprve ovládnout jejich sílu, aby je potvory následovaly na bojiště.

Total War Saga: Troy je nyní k dispozici pouze v obchodě Epic Games Store. Mythos se objeví 2. září, tedy ve stejném termínu, kdy hra dorazí na Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama