Sledujte kdo se stane eReprezentantem ve FIFA
i Zdroj: Hrej.cz
FIFA 21 Novinka Sledujte kdo se stane eReprezentantem ve FIFA

Sledujte kdo se stane eReprezentantem ve FIFA

Placená inzerce

Placená inzerce

22. 4. 2021 12:39

V sobotu a neděli se představilo 16 nejlepších hráčů v rámci finálových skupin v bojích o dvě místa v eRepre. Hráči byli rozděleni do čtyř skupin po čtyřech, přičemž pouze dva nejlepší z každé skupiny mohli postoupit do nadcházejícího playoff.

Reklama

Šestnáct nejlepších hráčů se utkalo ve vzájemných soubojích o víkendu 17.-18.4. s vidinou postupu mezi nejlepší osmičku. První hrací den byly na pořadu skupiny A a B. V první zmiňované skupině se představili hráči MarioOoso99, Huhnak, SIG_Ritzy, Emerickson. Z této nabité skupiny nakonec postoupila dvojice hráčů MarioOoso99 a Emerickson reprezentující AC Sparta Praha eSports, přičemž právě Emerickson si zajistil postup až v posledním zápase. Ve skupině B se poté utkali hráči T9Laky, Dalas94, RIIJK a Miki. V této skupině si celkem suverénně počínal T9Laky reprezentující FC Viktoria Plzeň eSports, který ze šesti zápasů ovládl hned pět. Hráčem, který ho doplní v playoff, se nakonec stal Dalas94 z FK Teplice eSports. 

Druhý den nás čekaly skupiny C a D. Ve skupině C se představili Drmi, Sirisetsedm, Kobby a Caster. Z této skupiny, kde hned tři hráči hrají za pražské celky, nakonec postoupil Drmi z SK Slavia Praha eSports a Sirisetsedm, který nastupuje za tým Zicon eSports. V rámci skupiny D se mezi sebou utkali Kubajz, Seron, Pikej a M4tko. Tato skupina nabídla opravdu vyrovnané zápasy, kde se bojovalo až do posledního kola. Postup si tak nakonec zajistil Kubajz reprezentující Slavii. Druhým postupujícím se stal Seron z Teamu SAMPI, který až v posledním zápase rozhodl o své účasti v playoff. Nutno dodat, že Pikej i M4tko skončili pouze o jeden jediný bod mimo postupovou pozici.

Tato osmičlenná skupina hráčů se tak představí 22.-23.4. v playoff, ze kterého nakonec vzejdou dva finalisté, kteří nás budou reprezentovat na nadcházejícím eNations Cupu 21. Finálové playoff budete moci sledovat na Twitchi eRepre.

ČTVRFINÁLE:

MarioOso x sirisetsedm
DRMi10 x Emerickson
T9Laky x seron
dalas94 x CptKubajz

Playoff jako takové se bude odehrávat formou double-elimination pavouka. V této fázi se zároveň hráčům premiérově naskytne možnost využít tzv. otevřené účty od EA Sports, díky nimž si mohou hráči sestavit tým podle svých představ ze všech karet ve hře.

Pro více informací sledujte Facebook nebo Instagram, aby vám neutekla žádná novinka.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama